PLAN ZA PETAK

Kino kod Koraka ovog petka zvuči kao sjajna ideja, uz piknik košare gleda se nagrađivana "Murina"

 Korak Winery Facebook/
Kino kod Koraka naziv je događaja u sklopu kojeg se u vinogradu obitelji Korak prikazuje film "Murina"

Posljednjih nekoliko mjeseci ništa nas ne veseli više od zanimljivih događaja na otvorenom, posebice ako uključuju dobar sadržaj, a dodatan je plus i impresivan pogled. Tako nas je, nakon Jazza u vinogradu, posebno razveselila vijest o Kinu kod Koraka, događaju u sklopu kojeg će se ovog petka, 24. rujna, u vinariji Korak na Plešivici održati projekcija zasigurno najiščekivanijeg te višestruko nagrađivanog hrvatskog filma – "Murina".



Valja spomenuti kako je film hrvatske redateljice Antonete Alamat Kusijanović osvojio je Camera d' or (Zlatnu kameru), nagradu za najbolji debitantski film u svim programima ovogodišnjeg canneskog festivala. Riječ je o izuzetno prestižnoj nagradi, te možda i najzvučnijem priznanju koje je neki hrvatski film osvojio u posljednjih desetak godina, kako piše Jutarnji list.

Osim same projekcije, u restoranu Korak za posjetitelje su pripremili i piknik košaru s vinom i domaćim zalogajima s potpisom chefa Bernarda Koraka.

Sve zainteresirane ovaj će doživljaj koštati 280 kuna, ulaznice možete pronaći na službenoj stranici vinarije Korak, a sve detalje na Facebook stranici Korak winery.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:37