SAMO RIJEČI HVALE

KRAJ MEKSIČKE AVANTURE RENÉA REDZEPIJA: Ekipa Nome se seli u Kopenhagen gdje će s radom krenuti Noma.2!

Iznimno uspješan pop-up Nome u Tulumu, Mexico se službeno zatvorio, a kritičarima ne nedostaje riječi hvale kojima obasipaju jednog od najboljih chefova današnjice, Renéa Redzepija.

Večera koja se održala u Tulumu je rasprodana u samo nekoliko sati nakon što su termini objavljeni, a ljudi su rezervirali svoja mjesta i na večeru došli iz različitih dijelova svijeta. Sve to kako bi kušali kako Noma priprema meksičku kuhinju.

Na meniju su se našli tacosi, masa miso, mango kombucha i Mezcal, meni koji je bio toliko dobar da je gastro kritičar New York Timesa Pete Wells napisao recenziju o tome kako ne piše recenziju o Nomi.

Pasilla chiles simmered in melipona honey and stuffed with chocolate sorbet #nomamexico

A post shared by Rene Redzepi (@reneredzepinoma) on

Noma se sada seli u Kopenhagen gdje će krenuti s radom Noma.2, a vi pasite oči na meksičku prašumu u kojoj je ekipa Nome pripremala savršenu hranu!

A dish that never made it on the menu: grilled mandarin skins and green pumpkin ice cream underneath #nomamexico

A post shared by Rene Redzepi (@reneredzepinoma) on

From the menu - octopus with a pumpkin sauce! #NomaMexico Photo by @jasonloucas

A post shared by noma (@nomacph) on

A selection of fruits! #NomaMexico Photo by @jasonloucas

A post shared by noma (@nomacph) on

We are mega excited! Tonight we open #NomaMexico - LET'S GO!!!

A post shared by noma (@nomacph) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2022 00:09