EVO DETALJA

Kroštula krenula s prodajom panettonea, jednog od najboljih na domaćem tržištu

 Kroštula/
Jučer su na svojim društvenim mrežama objavili kako otvaraju ovogodišnju prodaju panettonea

Kroštulin slavni panettone od jučer je dostupan na njihovim na njihovom web shopu. Ove godine nude ga u četiri varijante - s kandiranim voćem, s čokoladom, s mandarinom i bijelom čokoladom te panettone s pistacijom i višnjama.

Svaki primjerak ručno je rađen, a na web shopu jasno su navedeni svi sastojci koji se koriste kod pripreme. S obzirom na sve navedeno, ali i na to da je Kroštulin panettone svakako jedan od najboljih koji se na domaćem tržištu može kupiti te može stajati i do mjesec dana, cijena od 190 kuna ne bi trebala biti prevelika prepreka za one najveće gurmane.

Jedan panettone, navode iz Kroštule, može se rezati na 15-ak šnita pa će dobra ideja biti poslužiti ga na obiteljskom ručku.

image
Privatna Arhiva/

Već danas smo isprobali njihov panettone od čokolade i, baš kao i prošle godine, prepun je čokolade, prozračan i lagan, rupičast i bogat okusom. Dolazi u simpatičnoj kutiji i odlična je ideja za poklon ljubiteljima ove blagdanske poslastice.

Dobro je dodati, Kroštulin panettone, kao i ostali njihovi proizvodi, ne sadrže aditive niti nepotrebne dodatke te se proizvode u ograničenim količinama pa svoj primjerak svakako naručite na vrijeme. Više informacija potražite ovdje.

image
Privatna Arhiva/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:58