DOBRE VIJESTI

Kroštula predstavila brojne novitete,a evo i kako najjednostavnije do njihove focaccie i kroasana

 Marko Miscevic/cropix/
Uz uskršnju pincu, na svojim društvenim mrežama pohvalili su se i s tri nova proizvoda

Prije samo tri mjeseca oduševljavali su slatkim panettone kruhom, a ovih se dana ekipa iz zanatske pekarnice Kroštula već bacila na nove, više nego zanimljive projekte. Početkom mjeseca tako su najavili kako ozbiljno rade na pripremi uskršnjih pinca koje se već danas mogu naručiti putem njihovog web shopa, ali i putem servisa za dostavu Wolt. Kroštulin je asortiman, naime, na sreću obožavatelja njihovih proizvoda, od nedavno dostupan i Zagrepčanima. Potražiti ih možete na Woltu pod imenom Invisible Bakery Kroštula, a u ponudi ove virtualne pekarnice pronaći ćete focacciu po cijeni od 20 kuna za 650 grama i pincu od 450 grama za 39 kuna, ali i nekoliko vrsta kroasana. Birati možete između kombinacije badema i mandarine, lješnjaka i čokolade, kikirikija i slanog karamela te šunke i sira. Cijena punjenih kroasana iznosi 16 za slatku i 17 kuna za slanu varijantu. Osim toga, na Woltu ćete pronaći i njihove salenjake s pekmezom od šljiva koji će vas koštati 12 kuna za komad.

image
Shop.krostula.hr/

Da neprestano rade na novim proizvodima, ekipa iz Kroštule potvrdila je i ovih dana kada su na društvenim mrežama predstavili čak tri noviteta – granolu, muesle i krekere. Njihova granola nosi naziv Bolja Granola i sastoji se od fermentiranog ječma, zobi, badema, meda, suncokreta, lana, kokosa, lješnjaka, chia sjemenki, ulja i soli. Muesle su,, očekivano, nazvali Bolji Muesli i također sadrže fermentirani ječam, no ovog puta u kombinaciji s medom, bučom, lanom, sezamom, suncokretom i chia sjemenkama, dok se Bolji Krekeri sastoje od suncokretovih i bučinih sjemenki, sezama, lana, chia sjemenki, suncokretovog ulja i indijskog trpuca. Nove proizvode za sada možete naručiti samo putem web shopa, no nadamo se kako će uskoro biti dostupni i putem servisa za dostavu.

image
Shop.krostula.hr/

Kroštula se inače nalazi u Pakoštanima i pekarnica je koja je među prvima u zemlji krenula s proizvodnjom kruha i krušnih proizvoda s prirodnim kvascem. Pažnju ljubitelja kvalitetnog kruha, kroasana i drugih krušnih proizvoda osvojili su zahvaljujući drugačijem pristupu pripremi kruha, danas sve popularnijoj sourdough metodi. U njihovim ste proizvodima zasigurno uživali na nekim od brojnih gastronomski orijentiranih festivala kada su velik broj kućica, u vrijeme kada je to bilo moguće, opskrbljivali svojim proizvodima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:30