EVO DETALJA

Kuhaj kao chef: Tvrtko Šakota u Navu organizira majstorsku radionicu, trajat će cijeli dan

 Biljana Blivajs/Cropix
NAVdoma naziv je radionice koju u svom restoranu, jednom od najboljih u Zagrebu i šire, organizira naš poznati chef

Kako su najavili iz restorana NAV, jedan od najboljih hrvatskih chefova, Tvrtko Šakota, 14. travnja organizirat će prvu majstorsku radionicu u svom restoranu. Radionica nosi naziv NAVdoma i u jednom terminu može sudjelovati svega pet polaznika, vjerojatno kako bi se Šakota svakome od njih mogao maksimalno posvetiti.

Kuhat će se cijeli dan i, kako najavljuju iz Nava, na kraju dana sve skuhano polaznici će moći degustirati uz selekciju prirodnih vina, kojima Šakota u svom restoranu posvećuje posebnu pažnju.

"To je radionica na kojoj ti ulaziš u mozak kuhara koji ono što kuha u restoranu primjenjuje i doma. Jer moja djeca doma jedu iste namirnice koje jedu i moji gosti u Navu", poručio je Šakota.

image
Biljana Blivajs/Cropix

Podsjetimo, chef Tvrtko Šakota u svojoj se kuhinji voli fokusirati na domaće i lokalne namirnice, a nedavno nam je upravo to još jednom dokazao na primjeru posavske guske, o čemu smo pisali ovdje.

"Mi se fokusiramo na ono što imamo i što raste kod nas. Te su guske dio koncepta koji njegujemo. Mi nismo fine dining restoran, niti mene to zanima. Nismo restoran za svakoga, ali smo ono mjesto na koje dolaziš doživjeti dio hrvatske povijesti i dio budućnosti", rekao nam je Šakota tada.

Sve informacije o NAVdoma radionici potražite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:55