GDJE NA GABLEC?

Mjesto za koje mnogi smatraju da radi najbolji roštilj u gradu sada nudi gablece po 5,99 eura

 Privatni album
Vinski gulaš, grašak varivo, piletina na žaru s rizi bizijem ili zagrebački odrezak samo su neka od jela koja ovog tjedna možete kušati u Dvije žarulje

Bistro Dvije žarulje, koji je nedavno iz zagrebačke Heinzelove preselio u Središće, na adresu Brune Bušića 28, vrlo brzo je i na novoj lokaciji postao jedno od omiljenih mjesta za dobar gablec. Kako su nam rekli nedavno, osim roštilja po kojem su popularni, nude i tradicionalna kuhana jela kakvih, smatraju, u Zagrebu baš nedostaje. Nude tako, primjerice, ajngemahtec i plućica na kiselo, pileći paprikaš, bečki pileći, grah i papaline.

image
Privatni album

VIŠE O NOVOJ ADRESI

Cijene se uglavnom kreću od 6 do 10 eura, no ovih su dana na svojim društvenim mrežama objavili kako prosinac vide kao mjesec darivanja te kako će sva jela od 4. do 31. prosinca nuditi po cijeni od 5,99 eura.

image
Privatni album

Uz to, objavili su i tjedni meni pa, ako vam se ovih dana jede vinski gulaš, grašak varivo, piletina na žaru s rizi bizijem ili zagrebački odrezak, razmislite o gablecu u Središću.

image
Privatni Album/

Dobro je dodati i kako novi lokal u podnožju stambene zgrade ima 30.ak sjedećih mjesta na terasi, isto toliko u podrumskoj sali te desetak uz šank pa ovdje možete dovesti i veći broj kolega s posla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:15