PEPI ODLAZI IZ ZAGREBA

Na nekoliko mjeseci zatvara se jedno od omiljenih mjesta za gablec u gradu, evo i zašto

 Vedran Peteh/Cropix
Vlasnik lokala i poznati DJ najavio kako odlazi iz Zagreba i lokal ponovno otvara ove jeseni

Svoj mali lokal "Pri Pepiju" na zagrebačkim je Ravnicama poznati zagrebački DJ Josip Hubzin otvorio prije nekoliko mjeseci i odmah pokupio simpatije onih željnih prave domaće hrane po pristupačnim cijenama. Smješten među zgradama i skriven od pogleda, kako nam je svojevremeno ispričao Hubzin, njegov je mali lokal radio odlično i bio često mjesto susreta ljudi iz različitih svjetova. No, budući da je Hubzin, poznatiji i kao Pepi Jogarde, prije svega cijenjeni DJ, ovih je dana najavio kako zbog sezonskog rada na Jadranu svoj lokal zatvara na nekoliko mjeseci.

image
Vedran Peteh/Cropix

"Dragi gosti i sladokusci, lokal ‘Pri Pepiju‘ bit će zatvoren do jeseni zbog sezonskog rada na Jadranu. Hvala Vam na dosadašnjoj podršci", napisao je na svom Instagram profilu.

Kako nam je ispričao kada smo ga u lokalu posjetili, od same ideje pa do dana kada je otvorio, Pri Pepiju je za njega mjesto gdje se poslužuje prava marenda, gdje se kuha iskrena, domaća hrana i mjesto na koje dolazi provoditi vrijeme s ljudima i kuhati, ono što, uz glazbu, najviše voli.

"Radim ovo za sebe i zato što je meni to trebalo. Htio sam to izbaciti iz sebe. Tko zna koliko će dugo trajati, možda kad bude najbolje, meni dođe da od svega odustanem, a možda bude toliko uspješno da odlučim sve prepustiti drugima i odem uživati u svojoj ležaljci u vinogradu. Ovo je krvav posao, pričali su mi to i prijatelji koji se dugo bave kuhanjem, ali mene zasad diže i ispunjava", rekao nam je prije nepuna tri mjeseca.

Za više detalja i informacije o ponovnom otvaranju, svakako zapratite njegov Instagram profil, a cijelu priču o Pri Pepiju pročitajte ovdje.

image
Vedran Peteh/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:20