USKORO!

Na zagrebačkoj Savskoj otvara se nova artisan pekarnica Kukuriku, donosimo detalje

 @pierre_sweet_escape Instagram/
Nakon što su najavili zatvaraju svoj lokal, iz Pierre slastičarnice objavili su i dobru vijest - otvaranje nove pekarnice

Ovih je dana do nas došla vijest kako se u zagrebačkoj Savskoj ulici uskoro otvara nova artisan pekarnica iza koje stoji svestrani Domagoj Kordić, inače dugogodišnji suradnik Kroštule, Pierre sweet escape slastičarnice, a odnedavno i predavač na Visokoj školi Aspira. Danas je ta vijest konačno potvrđena, u objavi koju smo pronašli na Instagram profilu Pierre slastičarnice. Iako su iz popularne slastičarnice ovime ujedno najavili svoje zatvaranje, objavili su kako se njihov tim pridružuje Domagoju Kordiću na njegovom novom projektu – artisan pekarnici Kukuriku.

"Dragi i vjerni ljubitelji slastica&kruha, imamo jednu tužnu ali i lijepu vijest za vas. S ovim vikendom opraštamo se od vas i zatvaramo vrata naše slastičarnice na Remizi. Nakon gotovo tri izazovne ali i prekrasne godine team Pierre odlučio je pridružiti se našem Domagoju, koji je posljednjih mjeseci vratio kruh na naše police, u novom projektu artisan pekarnice @kukuriku_artisanbakery koja uskoro otvara svoja vrata na Savskoj cesti. Kad bolje razmislimo, klasični Trojanski konj. Lijepa vijest je da ne idemo daleko i još važnije, nastavljamo razvijati proizvode koji su mnogi od vas zavoljeli. Sve natürlich, s divljim kvascem, bez aditiva i ručno rađeno. Pratite nas i podržite u novoj avanturi i nadamo se da se ubrzo vidimo", napisali su na svom Instagram profilu.

Pierre sweet escape slastičarnica nešto manje od tri godine bila je jedno od kvalitetnijih mjesta na zagrebačkoj Remizi. Ovdje su se nudile sjajne slastice napravljene od provjereno dobrih sastojaka, u što smo se i sami imali prilike uvjeriti. Domagoj Kordić timu se priključio nakon otvorenja same slastičarnice i od njegovog dolaska, Pierre je nudio i odličan kruh, focacciu te druge slatke i slane zalogaje.

image
Privatna Arhiva/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 17:51