Ljeto u metropoli

Nabavite bocu vina, pripremite fine zalogaje i rezervirajte subotnje večeri za poseban izlazak u park, počinje Le Grič!

Ove godine odvija se na novoj lokaciji s pogledom na gradske krovove

Ako još nije došao vaš red za odlazak na godišnji ili ste pak već odradili opuštanje na moru i pred vama je vrući kolovoz u metropoli, to ne znači da se u gradu ne možete vikendima dobro zabaviti! Osobito ako volite skrivene kutke s posebnim ugođajem i rado biste, ako vrijeme to dopusti, što više večeri proveli na otvorenom.

image
Sanjin Kaštelan/Le Grič

Svake subote u kolovozu od 19 do 23 sata, uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina i pozadinske zvukove violine, gitare i ukulela, možete uživati u manifestaciji Le Grič, malom i intimnom događanju.
image
Borut Planinc/Le Grič
Le Grič će ove godine u najromatičnije mjesto u gradu pretvoriti novu lokaciju. Nakon niza godina održavanja u parku Grič, zbog obnove bivše zgrade Državnog hidrometeorološkog zavoda Le Grič seli na prekrasnu šetnicu s pogledom na gradske krovove, smještenu iza Muzeja grada Zagreba, povrh Radićeve ulice između Stuba Franje Buntaka i Zvjezdarnice. Le Grič podržava Turistička zajednica grada Zagreba, a organizira Mali plac, koji stoji iza organizacije i popularnog Malog piknika.
image

Zagrebačka manifestacija Le Grič u organizaciji firme Mali plac

Julien Duval/Le Grič

KAKO SE SPREMITI ZA GRADSKI PIKNIK?

Naš je prijedlog da u torbu ubacite neke grickalice, fine sendviče, pite za dijeljenje i slične zalogaje, s društvom podijelite bocu omiljenog vina i uživate u ljetnim večerima.
image

Zagrebačka manifestacija Le Grič u organizaciji firme Mali plac

Borut Planinc/Le Grič

Ulaz na Le Grič je slobodan, a više informacija pronađite na Facebook i Instagram stranici te Facebook eventu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 10:25