DANAS U PRODAJI

Najbolji božićni kolači, low budget riblji recepti i top lista vina samo su dio nove Dobre hrane

 Marko Miscevic/Cropix/Cropix
Novi broj najsočnijeg magazina u zemlji potražite na kioscima danas, 6. prosinca

Konačno nam je stiglo i, po mnogima, najljepše doba godine. Blagdanski prosinac kad nekako ipak ubacujemo u nižu brzinu, okrećemo se sebi i obitelji, bacamo pogled unatrag i razmišljamo o protekloj godini. 2020. bila je izuzetno zahtjevna i izazovna, ali s vjerom kako će nova godina ipak biti bolja nastavljamo koračati naprijed.

Okrečući se svojim najbližima i provodeći više vremena kod kuće, mislili smo kako će vam trebati pouzdana kolekcija dobrih starih božićnih kolačića, tako da već ove nedjelje možete krenuti s pečenjem išlera, šapa, medenjaka i linzera.

Posebno smo ponosni na editorijal s ribljim receptima za koje nećete trebati izdvojiti previše novaca, a vrlo su maštoviti. Bili smo na svinjokolji u Živikama, na imanju pravog slavonskog gazde Ivana Kerekovića, a fotografije koje je napravio naš Marko Miščević apsolutno su spektakularne.

Naš suradnik Saša Špiranec dao si je truda i napravio popis od 30 etiketa koji obavezno morate imati prilikom sljedeće kupovine vina.

Ovo je naravno samo manji dio onog što vas očekuje u novom broju najsočnijeg magazina u zemlji koji je na kioscima danas, 6.prosinca.2020.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:08