MESO ZA ŠMEKERE

Nakon početnog uspjeha, nabrijana kvartovska mesnica otvorena na novoj lokaciji u Zagrebu i ne misle stati

 Salty Business/
Ovo je već treća poslovnica The Meat mesnica u Zagrebu, a osim mesa, nude i premium proizvode kao što su začini, vino i ulja...

Prvo su prije godinu dana otvorili prvu poslovnicu u zagrebačkoj Vlaškoj ulici, zatim su krajem veljače otvorili još jednu u Središću, na adresi Stonska 1a, a ovih je dana otvorena i The Meat mesnica na zagrebačkom Britancu, točnije na adresi Britanski trg 8. Riječ je o butik mesnicama vlasnika Denisa Matijevića gdje se nude svježi i odležani komadi mesa slavonske tvrtke Mesoprerada, suhomesnati proizvodi i prerađevine (nude kulen, zatim slaninu, čvarke i kobasice), ali i velik izbor premium proizvoda domaćih i stranih proizvođača. U The Meat tako od sada na čak tri lokacije možete kupiti i, primjerice, sve što vam treba za dobar ručak ili večeru - od mesa do vina i piva, maslinova ulja, mikseva začina, ajvara, domaćih mlinaca i tjestenine.

image
Salty Business/

Posebno se ponose i odležanim komadima mesa od simentalskih goveda te mariniranim komadima pripremljenim po posebnim recepturama, a sa svojim kupcima rado podijele i savjete za pripremu. Pa, u slučaju da planirate kakvu posebnu prigodu i u potrazi ste za ozbiljnijim komadima mesa, ali niste sigurni u pripremu, ovdje ćete pronaći sve informacije na jednom mjestu. Za njihove recepture inače je zaslužan Nenad Komes.

image
Salty Business/
image
Salty Business/

Otvorenje The Meat mesnice na Britancu Matijević je najavio već početkom godine. Rekao je tada kako u nadolazećim mjesecima planira otvoriti još tri poslovnice te kako su, budući da je nedavno ušao u vlasničku strukturu brenda Fisherija, u planu i projekti koji spajaju ta dva, među zagrebačkom publikom prilično popularna brenda. Još uvijek nije poznato gdje će se nalaziti treća najavljena mesnica.

Radno vrijeme mesnice na Britancu je od 7 do 20 sati. Cijelu priču o The Meat mesnici pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 13:54