NOVO MJESTO

Nakon uspjeha u Rovinju, riblji street food Fish House otvoren je i u Zadru, evo što nude

 Ustupljena Fotografija/
Prvi Fish House otvoren je u Rovinju 2021. godine, a ovaj u Zadru prvi je franšizni objekt istog brenda...

Nakon uspjeha koji je chef Jasmin Hajrula za svojim Fish Houseom postigao u Rovinju, koncept koji je kreirao postaje franšiza pa se tako prošlog tjedna otvorio novi lokal istog imena u Zadru. U pitanju je prvi franšizni objekt koji nudi riblja jela, ali i vegetarijanske, veganske i bezglutenske opcije. Kako saznajemo, zaštitni znak Fish Housea u Zadru su tri varijante burgera - burger s oradom, burger sa skušom i burger s repovima kozica.

image
Matija Djanjesic/cropix/
image
Ustupljena Fotografija/
image
Ustupljena Fotografija/

Osim toga, nude se i prilozi kao što su carpaccio od tikvice, ali i jela poput bruschetta, fritto misto mixa, kozica, srdela, trlji, girica i lignji s krumpirićima i tartarom s kaparima i maslinama, te kozice i srdele u panko mrvicama. Osim klasičnih napitaka, gosti se ovdje mogu osvježiti i limunadom, cijeđenim sokovima, kombuchom brenda Kocha te vinom.

Zadarski Fish House vodi Krešimir Fantov, a otvara se na adresi Šimuna Ljubavca 2.

image
Ustupljena Fotografija/

Fish House u Rovinju otvoren je u lipnju 2021. godine. Od samog početka chef Jasmin ovdje je bio usredotočen na kreiranje ribljih zalogaja koje spajaju Aziju i Mediteran, a gostima je nudio jela kao što su tuna i losos burger u brioche pecivu, riblji hot dog napravljen s ribljom kobasicom od 150 grama svježe bijele ribe s umakom od limuna, kelja i senfa, bao sa srdelom, grilani morski pas s domaćom šalšom i slanutkom, fritto misto... Cijelu priču o chefu Jasminu Hajruli i rovinjskom Fish Houseu pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 03:25