Imamo detalje

Nakon uspješnih večera na svom imanju, Dino Galvagno sad organizira i vikend bijeg u Liku

Dino Galvagno

 Boris Kovačev/Cropix
Rezervacije su moguće u lipnju, a za cijenu od 700 do 1000 eura osigurani su vam smještaj, hrana, piće i organizirane aktivnosti

Kako vam zvuči produženi vikend u prirodi, daleko od gradskog asfalta, gužve i glasnih zvukova? Sjajno, zar ne? A ako tome još pridodate da ne morate putovati daleko, već samo do Like, gdje će vas ugostiti jedan od ponajboljih domaćih chefova sa svojom životnom partnericom, koja će se pobrinuti da se doista opustite, mislimo da je ova ideja i više nego odlična. Dobro ste naslutili, govorimo o Latibula Retreatu Dine Galvagna i njegove Ivane. A još je bolja vijest da nakon večera ove zime, od lipnja kreću s ponudom "vikend bijega u prirodu" na njihovom imanju u Lici, o čemu su obavijestili na društvenim mrežama.

"Nakon večera koje su se pokazale kao jako lijepo iskustvo, želimo vas ugostiti na cijeli vikend da stvarno doživite sve na čemu radimo i vratite se prirodi i jednostavnijim stvarima, barem nakratko!", stoji između ostalog u objavi uz koju napominju i da prethodno treba provjeriti dostupne datume putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Što možete očekivati? Kako stoji na njihovim službenim stranicama, vikend bijeg u prirodu uključuje smještaj u jednoj od ponuđenih smještajnih jedinica - glamping šatoru ili drvenoj kućici, hranu i popratne aktivnosti kao što su planinarenja, izleti i tematske radionice.

Na dan dolaska očekuje vas doček, a potom slijedi zajednička večera s desertom i upoznavanje te dogovor oko aktivnosti za naredne dane.

Kako će vam započinjati dan? Svaki dan vašeg boravka jutarnji program uključuje jogu/pilates kojom će vas razbuditi Ivana te zajednički doručak. U slučaju da želite preskočiti jutarnju aktivnost i malo dulje odspavati, i to je sasvim u redu. Svejedno će vam pripremiti male zalogaje koje ćete nositi na neku od dnevnih aktivnosti. U slučaju da poželite preskočiti dnevnu aktivnost i jednostavno ostati u smještaju i odmarati, hrana i piće bit će dostupni u zajedničkom prostoru.

Što je s gastro iskustvom? Hrana je važan dio iskustva tijekom boravka u Latibuli, kažu vlasnici. Priprema je chef Dino Galvagno od svježe ubranog povrća iz njihova vrta, voća i šumskih namirnica, kao i drugih dostupnih lokalnih mesnih ili mliječnih sastojaka i pobrinut će se da doživite Liku i njezinu prirodu putem okusa. Uz jela služe prirodna vina suženog odabira, ekološko pivo i prirodne domaće napitke od planinskog bilja, plodova i njihovog meda.

Za kraj, dodajmo njihove adute, najbolje onako kako su sami opisali.

Na OPG Latibula…

Mi smo wi-fi free.
Mi smo stres free.
Imamo tuširanje pod vedrim nebom.
Imamo noćno nebo načičkano zvijezdama.
Imamo mir i tišinu.
Imamo mirne snove.

O cijenama smještaja ovog aranžmana koje se kreću od 700 do 1000 eura te dostupnosti slobodnih termina informirajte se ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 11:31