WILD FLAME

Napokon možete saznati sve što ste oduvijek željeli znati o pripremi divljači na roštilju

Omiljeni majstori od roštilja organiziraju novu radionicu koju ne smijete propustiti

Nakon brojnih i jako dobro posjećenih radionica posvećenih roštilju i dimljenju mesa, Davor Šušković i Goran Vrabec iz popularnog BBQ Hot Yarda najavili su Wild Flame, svoju prvu radionicu o pripremi divljači.

Kako kažu na službenoj stranici: "Ako ste mislili da meso divljači dolazi u narezanim kockicama i da služi isključivo za gulaš, Wild Flame BBQ radionica je ovdje da vas u potpunosti razuvjeri i spoji vrhunski BBQ s prekrasnim komadima mesa hrvatske divljači".

image
Darjan Grilec/Bbq Hot Yard

U suradnji s brendom Grof Lovski iz Čazme, Šušković i Vrabec pripremit će šest različitih sljedova od muflona, divlje svinje i jelena. Tu će se naći sve od burgera i hot dogova pa do porchette i dimljenih rebaraca. Uz šest mesnih jela, pripremat će i četiri priloga koja se sjajno slažu uz okuse koje donosi divljač - krumpir i mrkvu s roštilja, rižoto s gljivama, BBQ style salatu od krumpira i prokulice sa slaninom.

Na radionici će biti riječi o svim mogućnostima pripreme divljači, kao i gdje se i u kakvim sve oblicima ona može nabaviti, a organizatori će govoriti i o svim načinima pripreme hrane na roštilju, od indirektnog i direktnog pečenja na visokim temperaturama pa sve do pravog low & slow BBQ-a uz dodatak arome dima.

image
Darjan Grilec/Bbq Hot Yard

Radionice BBQ Hot Yarda prilagođene su svim razinama znanja i iskustva, a tijekom pet sati uživanja u hrani sudionici mogu kušati neograničene količine raznih piva Zmajske pivovare te vina Dobre Berbe. U svim postupcima pripreme sudionici mogu i sami sudjelovati, a sve što se pripremi može se i pojesti.

Radionica se održava u subotu, 13. travnja od 12 do 17 sati u prostorima BBQ Hot Yarda na adresi Brezovička cesta 21 u Zagrebu po cijeni od 99 eura po osobi. Kako navode na svojoj stranici, radionice se održavaju bez obzira na vremenske (ne)prilike, no u slučaju jako nepovoljne prognoze radionicu će pomaknuti na drugi termin uz mogućnost povrata novca za već kupljene kotizacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 01:56