Afterwork chill

Neka dugi vikend započne! Svratite u Peti kupe na sočna pileća krilca, ramstek i burgere

 Berislava Picek/Cropix
Na humanitarnom gastronomsko-glazbenom događanju Dobre hrane, Petog Kupea i Radija 808 kuhaju i peku Baby Dooks i JGrilla

Dok se Zagreb polako prazni pred produženi vikend, u Petom kupeu iza Lisinskog danas se užurbano priprema sve za Sjaj u tavi, event koji počinje točno u 16 sati i 57 minuta, kada obilježavamo službeni početak ovogodišnjeg ljeta! Kako bismo dostojanstveno proslavili taj trenutak, kao i prvi dan mnogima omiljenog godišnjeg doba, u suradnji s klubom Peti kupe i Radiom 808 okupili smo stvarno vrhunske "igrače" koji će za vas spremati hranu, slagati playlistu, točiti vam vina i učiniti sve da se dobro zabavite nakon posla.

image
Berislava Picek/Cropix

Za roštiljem se nalazi Juraj Grabarić Jay, poznatiji u gastro svijetu i kao JGrilla. Do nas u Dobroj hrani vijest o njegovim vještinama došla je prošlog ljeta od pravih gurmana kojima vjerujemo na riječ, ali smo svejedno već tada pohrlili provjeriti sprema li stvarno hranu koje se čovjek ne može zasiti. Na naše veselje, ta se izjava pokazala točnom pa nam je zato posebno zadovoljstvo što će upravo ovaj roštilj-majstor spremati hranu za posjetitelje današnjeg događanja na atraktivnoj terasi Petog kupea. Među jelima koja će spremati naći će se ramstek, burgeri, kao i sočna krilca za koja nam je otkrio recept.
image
Berislava Picek/Cropix

RECEPT ZA PILEĆA KRILCA JGRILLE
image
Berislava Picek/Cropix

Za sve posjetitelje hranu će spremati i poznato lice domaće hip-hop scene - Baby Dooks! Upravo je on zadužen za dobro raspoloženje i pun tanjur fine hrane. Inače je David Vurdelja, odnosno Baby Dooks, dobro poznat po svojoj ljubavi prema kuhanju pa vjerujemo da neće razočarati.

image
Zeljko Puhovski/Cropix

Svi će posjetitelji moći kušati i Bora vina iz mjesta Podgradina u zadarskom zaleđu. Vinarija Bora obitelji Žuža privukla je pozornost višestrukim priznanjima koja su stigla i ove godine s Decantera, najprestižnijeg svjetskog vinskog natjecanja.

Prvi glazbeni gost bit će Ozren Kanceljak, uspješan menadžer, ali i svestrani DJ i poznavatelj glazbe, koji će uživanje u ukusnoj hrani upotpuniti svojim glazbenim poslasticama iz svijeta soula, funka, jazza i fusiona. Cijeli događaj vodit će poznat radijski voditelj i zabavljač Goran Pirš - Piro s Radija 808. Osim na samom mjestu događanja, uživo u Trnjanskoj 5, publika će moći pratiti event i putem streaminga koji organizira ekipa Radija 808, i to preko radijske platforme. Ulaz na terasu kluba je slobodan!

Roštilj-majstor za najam

JGrillu inače možete unajmiti za različite vrste događanja, bilo da slavite rođendan i ne želite razmišljati o hrani, organizirate teambuilding za više stotina ljudi ili golemi festival kroz koji prođu i tisuće posjetitelja. Među klijentima su mu brojne domaće i strane tvrtke kao što su INA, Ernst & Young, Olival, Infinum, agencija Alert i brojne druge firme s kojima nerijetko ima dugogodišnje suradnje:

"Većinom pečem za ljude za koje sam već radio pa me puste da napravim kako sam zamislio jer znaju što će dobiti i da se na mene mogu osloniti. Ljudima je bitna ta pouzdanost, pogotovo u velikim korporacijama, da ti vjeruju da ćeš zadiviti njihove goste, da će svi biti siti i sretni. Upravo zato imam klijenata koji me stalno iznova zovu. Bitno je uvijek tko je publika, zašto se taj događaj odvija, koliko sljedova očekuju i što žele dobiti, odnosno zašto su me ustvari unajmili. Možda je to zato da se ne moraju baviti roštiljanjem ili zato što žele naučiti i probati nešto novo, a nekad je to zato što mogu u kratkom roku izbaciti veliki broj porcija. Kroz godine sam shvatio da su Hrvati zapravo odlične mušterije, vole jesti i vole dobro društvo", objasnio nam je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:32