OVOG TJEDNA KUHAMO

Nikad raznovrsniji tjedni meni: Imamo recepte za punjeni krumpir, prhku pitu i sočne okruglice

 Zi3000
Ovotjednih sedam slasnih recepata moglo bi vas u potpunosti raspametiti

Ovog tjedna odlučili smo zasukati rukave i baciti se na kuhanje najslasnijih jela priprema kojih ne oduzima previše vremena i savršena su za brzi ručak usred tjedna. Na našem meniju tako se našlo gusto varivo od bijelog graha i povrća koje zasigurno već imate u svom hladnjaku, kremasta zapečena pileća prsa sa špinatom i sušenim rajčicama, a posebno nas vesele i punjeni pa zapečeni krumpiri s gljivama i sirom. Jer, zna se, krumpir je baš uvijek dobar odabir. U četvrtak smo se odlučili pozabaviti pripremom jednostavne salate s batatom, kvinojom i pečenim jajima, dok smo petak ostavili za prhku pitu s lukom i srdelama koju jednostavno morate isprobati. Prhko tijesto otopit će se u ustima, a i jednom zauvijek uvjerit ćete se u fantastičnu kombinaciju luka i srdela. Na kraju tjedna čekaju vas pak okusima raskošni, pomalo egzotični ražnjići od svinjetine i, naš apsolutni favorit tjedna, mekane pileće okruglice s tjesteninom i gljivama. Na kraju, prepuštamo vas proučavanju recepata i želimo dobar tek.

PONEDJELJAK

VARIVO OD BIJELOG GRAHA

image
Bhofack2

UTORAK

ZAPEČENA PILEĆA PRSA SA ŠPINATOM I SUŠENIM RAJČICAMA

image
Alleko

SRIJEDA

ZAPEČENI PUNJENI KRUMPIR S GLJIVAMA I SIROM

image
Zi3000

ČETVRTAK

SALATA S BATATOM, KVINOJOM I PEČENIM JAJIMA

image
Oksanakiian

PETAK

PITA S LUKOM I SRDELAMA

image
Photosimysia

SUBOTA

RAŽNJIĆI OD SVINJETNE

image
Tatiana Volgutova

NEDJELJA

PILEĆE OKRUGLICE S TJESTENINOM I GLJIVAMA

image
Oksanakiian

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. ožujak 2021 19:32