BOOGIE LAB NA PUTU ZA SAD

Njihov lokal u Zagrebu je ogroman hit, a kruh i peciva koja rade uskoro će se posluživati na top lokacijama u New Yorku

Već su krenuli prvi kontejneri iz Hrvatske sa smrznutim proizvodima za najveće distributere za ugostiteljstvo u Americi

Uskoro će u New Yorku biti moguće pojesti kruh i peciva napravljena u Hrvatskoj, a naši zaposlenici će imati priliku raditi i dokazivati se na najvećoj svjetskoj sceni.

Vlasnici Boogie Laba, Karlo Vulin i Mladen Vidović lani otvorenog u zagrebačkom Parku kneževa, najavili su prve lokale izvan naših granica, i to u poznatim njujorškim četvrtima - Financial Districtu, Sohou i u Upper Manhattanu.

Vidović i Vulin su čisti kreativci. Vidoviću su strast glazba, dizajn, uređenje i sad se tome može više posvetiti,a Karlo je prehrambeni inženjer i on se ponajviše bavi razvijanjem novih pekarskih proizvoda.

Privatna arhiva
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 10:49