Potvrđeno je

Noel, jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, otvara burger bar u centru

 Privatna arhiva
Za recepturu burgera zadužen je glavni chef Bruno Vokal

Nakon što smo prije nekoliko dana izvijestili kako odsad možete naručiti dnevna jela iz jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom, Noel je najavio da uskoro otvara i burger bar.

Najbolji zagrebački restoran, potvrdili su nam, trebao bi tako proširiti ponudu početkom studenog na Iblerovom trgu u Zagrebu. Kao i u restoranu, i u Noel burger baru posvetit će se jelima od najboljih namirnica.

"Bit će jednostavno, par vrsta burgera, krumpirića i pića. Koncept je burgeri ‘to go‘, ali bit će i nekoliko stolova na kojima će gosti moći pojesti svoj burger od najkvalitetnijih sastojaka, kao i sve u Noelu", rekli su nam u Noelu.

Informaciju koja je prenesena u javnost - o pekarnici na novoj lokaciji - nisu nam potvrdili. Naime, za nju još uvijek nemaju prostor pa ne znaju i kada će je otvoriti.

Inače, i za recepture za hamburgere zadužen je Noelov chef Bruno Vokal, dok će peciva, očekivano, biti iz Noelove pekarnice Noel Bread & Deli.

Poslovni je to model koji nije novost u svijetu. Naime, mnogi poznati chefovi, odnosno restorani, već su se upustili u realizaciju jednostavnijih koncepata poput bistroa, tapas i burger barova, ali i restorana na frekventnijim i manje atraktivnim lokacijama.

Našu ovogodišnju recenziju iz Noela možete pročitati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:28