NOMA 2.0.

NOMA: Desert s bučom, orasima, skakavcima i grillanim ružinim laticama je samo jedna od uzbudljivih stvari na novom meniju!

Pasite oči ovim genijalnim fotografijama!

Noma 2.0 je prilikom otvaranja najavila kako će svoj kulinarski kalendar dijeliti na tri različita segmenta ovisno o godišnjim dobima; plodovi mora, povrće te divljač i šumski plodovi. Najviše je pak interesa izazvalo upravo povrće, budući da se divljač i plodovi mora čine kao provjereno dobre opcije u bilo kojoj varijanti. Može li Noma 2.0 povrće učiniti uzbudljivim? Puno stvari može poći po zlu. Sezona povrća je upravo započela u danskom restoranu gdje nude veganski i vegetarijanski jelovnik. Društveni mediji su prepuni objava iz nove Nome, a najuzbudljivijom se čini shawarma od celera koja neodoljivo podsjeća na originalno mesno jelo, a služi se s naribanim tartufom, ribizlima i jabukom. Za desesrt služe kolač koji izgleda poput lončića s biljkom, a sadrži kremu od buče, pastu od oraha te ružine latice s roštilja. Zvuči zaista uzbudljivo!

Pasite oči ovim genijalnim fotografijama!

Broth of wax, pollen and seasonal flowers

A post shared by Rene Redzepi (@reneredzepinoma) on

Pickled asparagus, herbs and unripe pine cones

A post shared by Rene Redzepi (@reneredzepinoma) on

Fresh beans on flatbread and “young” bees

A post shared by Rene Redzepi (@reneredzepinoma) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:12