LJETO U ZAGREBU

Omiljena zagrebačka čajana kreće s radionicama, cijene nisu visoke, a program zvuči odlično

Ako još razmišljate kako zabaviti školarce na praznicima ili općenito kako provesti poslijepodneva u praznom Zagrebu, ovo bi mogla biti baš dobra ideja

U čajani Jing Yuan obitelji Wang, koja se nalazi u zagrebačkim Gajnicama i priču o kojoj smo nedavno objavili u ljetnom broju magazina Dobra hrana, ali i ovdje, uskoro kreću s radionicama izrade dumplingsa. Na svojim društvenim mrežama objavili su cijeli program i objasnili kako se radionice održavaju u četiri termina tijekom mjesec dana, svakog utorka od 18 do 20 i 30 sati, te kako su idealne za društva od petero ljudi.

image
Vedran Peteh/Cropix

Na radionicama će polaznike učiti kako se rade dumplings, jelo po kojem su inače ovdje prilično poznati i koje u čajani rade ručno od početka do kraja. Polaznici će imati priliku sami izraditi svoje dumplings, zatim ih skuhati na različite načine, degustirati, a na kraju i uživati u ritualu ispijanja čaja.

image
Vedran Peteh/Cropix
image
Berislava Picek/Cropix/

Cijena za četiri radionice po osobi je 120 eura, za par 200 eura, za dijete i roditelja 180 eura, a za obitelj i dijete 260 eura. S obzirom na stečeno znanje i činjenicu da ćete dumplingse nakon ovih radionica vjerojatno ponavljati kod kuće, cijena nam se ne čini previsokom i može biti odličan način da zabavite najmlađe za vrijeme ljetnih praznika, ali i super ideja za druženje u dvoje, u paru ili s prijateljima koje dugo niste vidjeli. Više informacija potražite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. prosinac 2025 16:36