U čajani Jing Yuan obitelji Wang, koja se nalazi u zagrebačkim Gajnicama i priču o kojoj smo nedavno objavili u ljetnom broju magazina Dobra hrana, ali i ovdje, uskoro kreću s radionicama izrade dumplingsa. Na svojim društvenim mrežama objavili su cijeli program i objasnili kako se radionice održavaju u četiri termina tijekom mjesec dana, svakog utorka od 18 do 20 i 30 sati, te kako su idealne za društva od petero ljudi.
Na radionicama će polaznike učiti kako se rade dumplings, jelo po kojem su inače ovdje prilično poznati i koje u čajani rade ručno od početka do kraja. Polaznici će imati priliku sami izraditi svoje dumplings, zatim ih skuhati na različite načine, degustirati, a na kraju i uživati u ritualu ispijanja čaja.
Cijena za četiri radionice po osobi je 120 eura, za par 200 eura, za dijete i roditelja 180 eura, a za obitelj i dijete 260 eura. S obzirom na stečeno znanje i činjenicu da ćete dumplingse nakon ovih radionica vjerojatno ponavljati kod kuće, cijena nam se ne čini previsokom i može biti odličan način da zabavite najmlađe za vrijeme ljetnih praznika, ali i super ideja za druženje u dvoje, u paru ili s prijateljima koje dugo niste vidjeli. Više informacija potražite ovdje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....