NOVA ADRESA

Omiljena zagrebačka vinoteka zatvorila je svoja vrata na dobro poznatoj adresi, no ne brinite, imaju dobre vijesti

 Miva Galerija Vina Facebook/
MIVA Galerija vina više se ne nalazi na zagrebačkoj Vukovarskoj već je preselila u Novi Zagreb

Nakon što su dugo godina poslovali na adresi Ulica grada Vukovara na broju 56a, vlasnici MIVA Galerije vina ovih su dana objavili kako su svoju vinoteku preselili na novu adresu, i to u Novi Zagreb.

"Očekuje vas još veći izbor hrvatskih i stranih vina, pjenušaca, šampanjaca, vrhunskih žestokih pića, bogat asortiman Riedel čaša, ručno rađenih čokolada i ostalih delicija", objavili su te otkrili kako je nova adresa njihove vinoteke Ulica Ede Murtića 2a.

image
Miva Galerija Vina Facebook/

Inače, MIVA Galerija vina jedna je od omiljenih zagrebačkih vinoteka i kada god bismo ovdje svratili u potrazi za dobrom etiketom za poklon ili da razveselimo sami sebe, prostor je uvijek bio ispunjen s barem nekoliko vinskih entuzijasta. Strpljivo i dobro informirano osoblje nikada nije odbilo pomoći nam pri odabiru, a osim klasika i već dobro znanih favorita, ovdje smo rado svraćali i po prirodna vina.

image
Miva Galerija Vina Facebook/

Miva Galerija vina na Vukovarskoj nalazila se tik do bistroa Jadranka, gdje se također nudi prilično dobar izbor vina na čaše. Zatvaranje bistroa Jadranka za sada nije najavljeno. Osim fizičke trgovine, Miva ima i web shop, gdje također možete naručiti vino po želji i gdje često možete naići na promotivne ponude.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 12:23