NOVA ADRESA

Osim što u Spicy Days možete kupiti ljute umake, na novoj lokaciji sada nude i točeno pivo

 spicydays.com
Osim dosadašnje ponude proizvoda, u novom prostoru ekipa iz Spicy Days sada nudi i zanimljive novitete

Spicy Days se odnedavno nalazi na novoj lokaciji, na adresi Zagorska 55, a osim velike ponude ljutih umaka i drugih proizvoda brenda Volim ljuto, sada ovdje možete odmoriti, pa čak i popiti pivo.

Promjenu lokacije napravili su nakon više od tri godine provedene u zagrebačkoj Ilici, a kako su pojasnili na svojoj stranici, na novu su lokaciju preselili kako bi ostvarili sve zacrtane ciljeve.

"Potraga za novim prostorom trajala je gotovo šest mjeseci, nismo našli niti jedan prostor koji bi nam zadovoljio sve uvjete, sve dok nismo ugledali ovaj i shvatili kako u njemu možemo ostvariti sve ono što oduvijek želimo za Spicy Days", napisali su.

Osim proizvoda koji su i do sada bili dostupni u Spicy Days specijaliziranoj trgovini, najavili su i brojne novitete, među kojima su najuzbudljiviji svakako proizvodi iz njihovog Ferment Lab asortimana o kojima smo nedavno i pisali. Također, novi prostor ima i ugostiteljski dio, kako ga nazivaju, Spicy taproom, koji je odvojen od prodajnog dijela kako bi kupci i gosti, dodaju iz Spicy Daysa, mogli nesmetano sjesti i popiti pivo. Na šanku se nalazi osam pipa, a osim piva, ovdje se može naručiti i kava Lively Roastersa.

Sve novosti možete pratiti na njihovim društvenim mrežama, Facebook stranici i Instagram profilu te službenoj stranici Spicy Days.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 14:31