TJEDNI MENI

Ovog tjedna radimo hrskavu palačinku od krumpira, a kuhamo i pileću juhu i gusti umak s heljdom

 Deposit Photos
Ovog tjedna pripremamo se za sve hladnije dane, kuhamo zasitna jela na žlicu i druge slasne favorite

Ovotjedni meni započinjemo jednostavnom palačinkom od krumpira koja će biti dobra alternativa za sve one koji obožavaju hrskave popečke, a zatim prosinac dočekujemo u pravom zimskom tonu, uz čak dva jela na žlicu. U utorak tako radimo slanutak s povrćem na žlicu, dok u srijedu kuhamo malo drugačiju pileću juhu s rezancima i limunom. Nastavljamo s bogatim, gustim umakom od svinjetine koji poslužujemo uz heljdu, u petak radimo rižu s morskim plodovima, a u subotu slasne cannellone sa sirom i špinatom. Nedjelju ostavljamo za maksimalan odmor pa tako radimo jednostavnu puretinu s povrćem iz pećnice priprema koje vam neće oduzeti previše vremena. Sve recepte potražite u nastavku.

PONEDJELJAK

PALAČINKA OD KRUMPIRA

image
Robyn Mackenzie

UTORAK

SLANUTAK NA ŽLICU

image
Deposit Photos

SRIJEDA

PILEĆA JUHA S REZANCIMA

image
Deposit Photos

ČETVRTAK

UMAK OD SVINJETINE S HELJDOM

image
Deposit Photos

PETAK

RIŽA S MORSKIM PLODOVIMA

image
Slawomir Fajer

SUBOTA

CANNELLONI PUNJENI SIROM I ŠPINATOM

image
Deposit Photos

NEDJELJA

PURETINA S POVRĆEM IZ PEĆNICE

image
Veronika Galkina

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2021 17:11