Novo u gradu

Pekarnica koju mnogi obožavaju zbog kruha i cruffina uskoro se otvara na novoj adresi u Zagrebu

 Vanesa Pandzic/Cropix
Razveselit će ova vijest sve one koji su do sad po omiljeni kruh ili cruffin morali "potegnuti" do centra grada

Nakon Trakošćanske, Vlaške, Bukovačke, Horvaćanske i poslovnice na Britanskom trgu, Anamaria, Andrija, Darko i Zrinka - poznatiji kao ekipa koja stoji iza popularnog Bread Cluba - u Zagrebu otvaraju novu, šestu lokaciju svoje pekarnice. Kako doznajemo, ovoga puta idu "preko Save". Naime, u Novom Zagrebu, u naselju Središće uskoro će otvoriti pekarnicu u sklopu trgovačkog centra Kaufland.

image
Vanesa Pandzic/Cropix

Razveselit će ova vijest sve one koji su do sad po omiljeni kruh, pecivo ili croissant morali na neku od spomenutih lokacija u gradu, jer im nije baš bilo, kako bi se reklo, na dohvat ruke. Sada im Bread Club dolazi u susjedstvo, na adresu Julija Knifera 1.

image
Vanesa Pandzic/Cropix

Poznati kao zaljubljenici u pekarstvo koji rade kruh s prirodnim kvascem, vrlo brzo je mladi tim entuzijasta iz Bread Cluba mnogima postao omiljena pekarnica i zbog cruffina, danisha, cookiea i drugih pastry proizvoda koji su mahom, ako su od čokolade, napravljeni s world finest čokoladom craft proizvođača Callebau iz Belgije.

Inače, nedavno smo probali njihova dva nova proizvoda - parmigiana u košarici od lisnatog tijesta i pain au chocolat s bademima novosti su iz popularne zagrebačke pekarnice, a naše dojmove možete pročitati ovdje. S obzirom na to da ćemo uskoro mijesiti i peći domaće gibanice, možda će vas zanimati i kako to rade u Bread Clubu, video recept je na linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:09