Novo u gradu

Pekarnica koju mnogi obožavaju zbog kruha i cruffina uskoro se otvara na novoj adresi u Zagrebu

 Vanesa Pandzic/Cropix
Razveselit će ova vijest sve one koji su do sad po omiljeni kruh ili cruffin morali "potegnuti" do centra grada
Razveselit će ova vijest sve one koji su do sad po omiljeni kruh ili cruffin morali "potegnuti" do centra grada

Nakon Trakošćanske, Vlaške, Bukovačke, Horvaćanske i poslovnice na Britanskom trgu, Anamaria, Andrija, Darko i Zrinka - poznatiji kao ekipa koja stoji iza popularnog Bread Cluba - u Zagrebu otvaraju novu, šestu lokaciju svoje pekarnice. Kako doznajemo, ovoga puta idu "preko Save". Naime, u Novom Zagrebu, u naselju Središće uskoro će otvoriti pekarnicu u sklopu trgovačkog centra Kaufland.

image
Vanesa Pandzic/Cropix

Razveselit će ova vijest sve one koji su do sad po omiljeni kruh, pecivo ili croissant morali na neku od spomenutih lokacija u gradu, jer im nije baš bilo, kako bi se reklo, na dohvat ruke. Sada im Bread Club dolazi u susjedstvo, na adresu Julija Knifera 1.

image
Vanesa Pandzic/Cropix

Poznati kao zaljubljenici u pekarstvo koji rade kruh s prirodnim kvascem, vrlo brzo je mladi tim entuzijasta iz Bread Cluba mnogima postao omiljena pekarnica i zbog cruffina, danisha, cookiea i drugih pastry proizvoda koji su mahom, ako su od čokolade, napravljeni s world finest čokoladom craft proizvođača Callebau iz Belgije.

Inače, nedavno smo probali njihova dva nova proizvoda - parmigiana u košarici od lisnatog tijesta i pain au chocolat s bademima novosti su iz popularne zagrebačke pekarnice, a naše dojmove možete pročitati ovdje. S obzirom na to da ćemo uskoro mijesiti i peći domaće gibanice, možda će vas zanimati i kako to rade u Bread Clubu, video recept je na linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. prosinac 2025 14:55