PETRA I MAK

Petra Jelenić pokrenula je web shop i u ponudi se trenutno nalaze njezini čuveni macaronsi

Petra Jelenić pokrenula je slatki web shop na kojem od sada zainteresirani mogu kupiti njezine čuvene macarose po komadu
 Marko Miscevic/Cropix

Obožavatelji slastica Petre Jelenić danas imaju poseban razlog za slavlje. Poznata slastičarka je, naime, pokrenula web shop pa tako sada svi zainteresirani mogu naručiti njezine macaronse i na kućnu adresu. Projekt Petra i Mak najavila je na društvenim mrežama pa pojasnila svoju emotivnu povezanost s makom, prisjetivši nas sve zajedno još jednom na nikada prežaljenu slastičarnicu Mak na konac.

"Mak me više puta raznježio, razljutio, a bogami i izbio mi zrak iz pluća. Prati me u stopu - ili sam ja samo tako 'zabrijala'. No što je - tu je. Petru prati mak i mak prati Petru“, napisala je pa dodala kako u stvaranju kolača istinski uživa, iskreno voli i poštuje slastičarstvo te kako ne planira uskoro otvoriti vlastitu slastičarnicu, ali želi predstaviti svoj novi projekt – Petra i Mak, web shop koji kreće s prodajom jedne od njezinih najpopularnijih slastica, a iz Petrine se objave može naslutiti kako je to tek početak.

"Pa polako krećemo. Usprkos koroni. Usprkos negativi. Korona nas je sve šutnula nogom i svima izbila zrak iz pluća. No, kako kažu - noga u guzicu je korak naprijed. Pa da vidimo ima li istine u tome. Tražili ste macaronse? S njima počinjemo", napisala je i dodala poveznicu na svoju novu web stranicu.

Na stranici Petra i Mak trenutno se nalazi kratka priča o njezinim macaronsima bez umjetnih boji, aroma i aditiva te cjenik. U ponudi su macaronsi od pistacije, čokolade, vanilije, crnog ribiza, lješnjaka, malina te limuna, maka i meda. Cijena po komadu je 12 kuna za sve vrste osim za macaron od pistacije koji će vas koštati 15 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. siječanj 2021 15:17