PETRA I MAK

Petra Jelenić pokrenula je web shop i u ponudi se trenutno nalaze njezini čuveni macaronsi

 Marko Miscevic/Cropix
Petra Jelenić pokrenula je slatki web shop na kojem od sada zainteresirani mogu kupiti njezine čuvene macarose po komadu

Obožavatelji slastica Petre Jelenić danas imaju poseban razlog za slavlje. Poznata slastičarka je, naime, pokrenula web shop pa tako sada svi zainteresirani mogu naručiti njezine macaronse i na kućnu adresu. Projekt Petra i Mak najavila je na društvenim mrežama pa pojasnila svoju emotivnu povezanost s makom, prisjetivši nas sve zajedno još jednom na nikada prežaljenu slastičarnicu Mak na konac.

"Mak me više puta raznježio, razljutio, a bogami i izbio mi zrak iz pluća. Prati me u stopu - ili sam ja samo tako 'zabrijala'. No što je - tu je. Petru prati mak i mak prati Petru“, napisala je pa dodala kako u stvaranju kolača istinski uživa, iskreno voli i poštuje slastičarstvo te kako ne planira uskoro otvoriti vlastitu slastičarnicu, ali želi predstaviti svoj novi projekt – Petra i Mak, web shop koji kreće s prodajom jedne od njezinih najpopularnijih slastica, a iz Petrine se objave može naslutiti kako je to tek početak.

"Pa polako krećemo. Usprkos koroni. Usprkos negativi. Korona nas je sve šutnula nogom i svima izbila zrak iz pluća. No, kako kažu - noga u guzicu je korak naprijed. Pa da vidimo ima li istine u tome. Tražili ste macaronse? S njima počinjemo", napisala je i dodala poveznicu na svoju novu web stranicu.

Na stranici Petra i Mak trenutno se nalazi kratka priča o njezinim macaronsima bez umjetnih boji, aroma i aditiva te cjenik. U ponudi su macaronsi od pistacije, čokolade, vanilije, crnog ribiza, lješnjaka, malina te limuna, maka i meda. Cijena po komadu je 12 kuna za sve vrste osim za macaron od pistacije koji će vas koštati 15 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:12