NA WISH LISTI

Popularni chef sa svojim timom izdaje još jednu kuharicu, novi recepti zvuče fantastično

 @ottolenghi Instagram
Imamo sjajne vijesti za ljubitelje kuharica Yotama Ottolenghija, na wish listu smo stavili i najnovije izdanje

Nakon velike popularnosti prve kuharice iz serije Test Kitchen, popularni chef Yotam Ottolenghi na društvenim mrežama objavio je kako na police knjižara uskoro stiže i druga. Nosi naziv "Ottolenghi Test Kitchen: Extra Good Things", a kako je chef napisao u opisu ispod svoje fotografije, na kojoj se nalazi s cheficom Ottolenghi Test Kitchena Noor Murad, samo neki od recepata koje zbirka recepata sadrži su gljive u maslacu s harissom, zatim slatkasti dimljeni oraščići koji se odlično slažu uz humus i krumpiriće iz pećnice, mousse od kave i karamela od tahinija te brojni drugi recepti u Ottolenghijevom stilu.

"Velike vijesti stižu iz Ottolenghi Test Kitchen... Druga knjiga je na putu! "OTK: Extra Good Things" u engleske knjižare stiže 29. kolovoza i prepuna je recepata za jela s povrćem koje su osmislili Noor i cijeli OTK tim. Sve recepte sam i sam isprobao i testirao (i zavolio). Plus, tu su i različiti umaci i posipi koje koristimo kako bi jela podigli na novu razinu", napisao je popularni chef na Instagramu i dodao kako je u novu knjigu cijeli tim unio srce i dušu, baš kao što je to slučaj sa svim kuharicama koje su do sada izdali.

Dobra je vijest kako su prednarudžbe za kuharicu već otvorene te se može unaprijed kupiti po cijeni od oko 220 kuna, a dok čekamo da napokon stigne i do nas, i dalje listamo prvu kuharicu iz serije Ottolenghi Test Kitchen i s uzbuđenjem testiramo sjajne recepte.

ZAŠTO VOLIMO OTTOLENGHI TEST KITCHEN KUHARICE?

Kako stoji u uvodu kuharice "Ottolenghi test Kitchen: Shelf Love", sve kuharice iz ove serije bit će posvećene učenju novih metoda i lakšem pronalasku najboljih rješenja kada je u pitanju kuhanje. Namijenjene su svima, bez obzira na navike i kuhinju u kojoj se nalaze, a pomažu svakodnevno kuhanje učiniti još lakšim, jednostavnijim, ali i uzbudljivijim. Iz "OTK: Shelf Love" i sami smo isprobali nekoliko recepata, poput onog za cacio e pepe slanutak, humus i korjenasto povrće u tijestu i upravo zbog pozitivnih reakcija na sva pobrojana jela, jedva čekamo dolazak novih kuharica iz iste serije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:25