PO KRAFNE U NOEL

Poznati su po superpopularnim maritozzima, a sada nude i krafne u dva okusa, isprobali smo ih

Krafne sada ima i Noel Bread&Deli, rade ih u dva okusa, a posebno bi se mogle svidjeti ljubiteljima omiljenog čokoladnog namaza

Nakon što smo objavili vodič za krafne po Zagrebu, do nas je došla informacija da ovih dana krafne u ponudu uvodi i Noel Bread&Deli, pekarnica koja se trenutno nalazi u sklopu restorana Noel. Nismo dugo razmišljali i prije odlaska na posao zaputili smo se upravo tamo kako bismo ih isprobali još svježe, tek pečene. Nude ih u dva okusa, s čokoladom i lješnjakom, te s kremom od vanilije i džemom od brusnica, a cijena za jednu je 2,40 eura.

image
Privatna Arhiva/

Nakon što smo ih isprobali, zaključili smo da bi se kombinacija čokolade i lješnjaka posebno mogla svidjeti onima koji uvijek najprije biraju krafnu punjenu popularnim čokoladnim namazom te kako nakon ove iz Noela vjerojatno niti jedna takva više neće biti ista. S druge strane, džem od brusnice u drugoj krafni lijepo osvježava cijelu kombinaciju prženog tijesta i kreme od vanilije, a rum, koji se prilično osjeti i podsjeća na starinske kreme, kremi daje dubinu i čini je zanimljivijom. Budući da smo fanovi klasike i najviše volimo dobru krafnu s marelicom, ona voćna, s brusnicom i rumom naš je favorit.

image
Privatna Arhiva/
image
Privatna Arhiva/
image
Privatna Arhiva/

Osim krafni, koje Noel Bread&Deli do sada nije imao u ponudi, još uvijek nude i maritozzo, slasna talijanska dizana peciva punjena kremom, koja mnogi uspoređuju s krafnama. Iako nemaju previše dodirnih točaka, ako niste fan prženog tijesta, bit će dobra alternativa kada se nađete u blizini i poželite zasladiti. Osim toga, dostupni su i putem dostavnih servisa, a jedan maritozzo s rogačem i narančom koštat će vas 4,70 eura.

image
Vedran Peteh/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 23:25