NOVA DOBRA HRANA

Priča o sladoledu i višnjama, ljetna jela i sočni burgeri čekaju vas u novom broju Dobre hrane

 Marko Miscevic/Cropix/Cropix
Ne zaboravite, danas, 4. srpnja, na kioscima je novi broj Dobre hrane prepun sočnih priča
Ne zaboravite, danas, 4. srpnja, na kioscima je novi broj Dobre hrane prepun sočnih priča

U proteklih smo mjesec dana vrijedno tražili priče, obilazili najrazličitije adrese i razgovarali s brojnim više nego zanimljivim sugovornicima kako bismo vam danas, 4. srpnja, napokon mogli predstaviti novi broj najsočnijeg magazina u zemlji. U novoj Dobroj hrani tako vas čeka priča o jednoj sasvim posebnoj splitskoj ulici i njezina četiri restorana, a istražili smo i legendu o breljanskim višnjama.

image
Tom Dubravec/Cropix/Cropix

Osim toga, zasukali smo rukave i bacili se na kuhanje pa smo tako smiksali nekoliko domaćih sladoleda koje ćete, sigurni smo, poželjeti napraviti i sami, a naša Slavica otkrila nam je svoje ljetne favorite za koje nije potrebno paliti pećnicu. Napravili smo i nekoliko sjajnih jela na trenutno najpoželjnijem roštilju, a onda se zaputili do pivovare Medvedgrad gdje smo se pozabavili njihovim sočnim burgerima.

image
Marko Miscevic/Cropix/Cropix


I dok je naša suradnica Nastasja Chiara Petrić pripremala tri lagana jela s rajčicama koja i sami jedva čekamo isprobati, vinski stručnjak Saša Špiranec napravio je iscrpan pregled najboljih domaćih jantarnih vina. Nismo zaboravili niti na Dobre restorane pa vam tako u novom broju Dobre hrane donosimo čak pet novih recenzija. Potražite ga na kiosku danas, 4. srpnja uz Nedjeljni Jutarnji.

image
Berislava Picek/Cropix/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. prosinac 2025 20:05