INSPIRIRAJ SE

Proljetni njoki, srdele sa špinatom i varivo s okruglicama samo su dio našeg ovotjednog menija

 Marko Miscevic/cropix/
Ovih sedam recepata obavezno spremite, sigurni smo da će vam još trebati

Kako najavljuju, ispred nas je tmuran proljetni tjedan koji smo pod svaku cijenu odlučili popraviti dobrim tanjurima. Tjedan započinjemo jednostavnom tjesteninom sa šunkom na talijanski, nastavljamo s bogatim varivom, a sredinu tjedna odlučili smo začiniti sjajnom, a tako jednostavnom piletinom s porilukom. Četvrtak smo rezervirali za pravi proljetni tanjur s njokima od palente, u petak su na redu srdele u nešto drugačijoj kombinaciji, a vikend nam pak donosi nešto posve drugačije. Jetrica na venecijanski bit će odličan izbor za subotnji ručak, dok u nedjelju pripremu hrskavu svinjetinu za prste polizati.

PONEDJELJAK

Paglia e fieno tjestenina

image
Marko Miscevic/cropix/

UTORAK

Varivo s mesnim okruglicama

image
Berislava Picek/Cropix/Cropix

SRIJEDA

Pileća prsa s pancetom i porilukom

image
Neja Markicevic/Cropix/Cropix

ČETVRTAK

Proljetni njoki od palente

image
Neja Markicevic/Cropix/Cropix

PETAK

Srdele s radičem i špinatom

image
Mario Kucera/

SUBOTA

Pileća jetrica na venecijanski

image
Neja Markicevic/Cropix/Cropix

NEDJELJA

Hrskava svinjetina

image
Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:41