POSTAJU JOŠ DOSTUPNIJI

Rade jednu od boljih bučnica u gradu, a sada na kućnu adresu možete naručiti njihov kruh, peciva i slastice

Na svoj 12. rođendan iz pekare Kuraž su najavili nekoliko noviteta

Pekara Kuraž, čija se proizvodnja nalazi u mjestu Veliki Komor kod Mača, a koja ima nekoliko poslovnica i u Zagrebu, ovih dana slavi svoj veliki 12. rođendan. Tim su povodom najavili nekoliko noviteta. Prvi je novi logotip i vizualni identitet koji, kako kažu, odražava njihovu strast prema tradiciji pečenja i kvalitetnim proizvodima, ali i ističe njihovu modernu stranu, a drugi, za mnoge još važniji, jest da su napokon pokrenuli svoj web shop te su njihovi proizvodi sada još dostupniji.

"Još jedna uzbudljiva vijest je otvaranje našeg dugoočekivanog web shopa. Sada ćete moći pregledati našu široku ponudu pekarskih proizvoda i naručiti ih iz udobnosti svog doma. To znači da ćete moći uživati u našim omiljenim delicijama bilo kada i bilo gdje", objavili su i dodali kako je naručivanje brzo i jednostavno, a dostava je dostupna na vašoj kućnoj adresi.

image
Ustupljena fotografija

Na njihovom web shopu nalaze se različite vrste kruha, od bezglutenskog beskvasnog od 2,30 eura za pola kilograma, chia kruha, hajdinog i domaćeg pa sve do kilograma focaccie koja košta 3 eura i proteinskog za 5 eura. Nude i peciva kao što su čvarkuše, kroasani, mliječne kifle, prutići sa sirom, salenjak, sirni i štruklji s jabukom te muffini od mrkve. Cijene peciva kreću se od 50 centi do 2,40 eura. Osim toga, na web shopu pekare Kuraž možete kupiti i grickalice poput chia pločica, gric grica, frkanaca i krekera, ali i slatke hajdine kolače, kekse od pira, kekse s kakaom, kokos kuglice, različite varijante kuglofa, paket miješanih keksi i vanilija cvjetiće, ali i njihove odlične, bogato punjene makovnjače i orahnjače.

U pekari Kuraž prošle smo godine pojeli jednu od najboljih bučnica u gradu pa smo ih odlučili posjetiti i saznati sve tajne pripreme. Cijelu priču možete pročitati ovdje.

image
Berislava Picek/Cropix

Uz svježe pekarske proizvode, naručiti se mogu i njihove tjestenine, mlinci te pšenično, kukuruzno, heljdino, pirovo i raženo brašno, pirove mekinje, krušne mrvice. Cijene brašna kreću se od 1,80 eura do 3,40 eura.

Proizvode možete naručiti u jednu od njihovih poslovnica na tržnicama Dolac, Špansko i Kvatrić ili na kućnu adresu, ali će vas pritom dostava koštati 5 eura. Za više detalja svakako posjetite njihovu službenu stranicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:11