Nonnina kuhinja

Sada njihovu hranu možete jesti svaki dan: Omiljeno mjesto mnogih Zagrepčana uvelo novu uslugu

Pasquale Longobardi i Ana Uremović Longobardi

 Neja Markicevic/Cropix
Kombinacija hrvatskih i talijanskih domaćih jela, pripremljenih od svježih i domaćih sastojaka, sada vam stiže na kućnu adresu

Papavero ima novosti! Nakon čestih upita njihovih gostiju da u ponudu uvedu ovakav oblik usluge, ovaj zagrebački Pizza & Food Lab na zagrebačkim Mlinovima od ponedjeljka 5. lipnja uvodi Nonna servis. To znači da od ponedjeljka do petka rade dostavu obroka baš onakvih kakve vam kuhaju ili su vam nekad kuhale vaše bake. Kombinacija hrvatskih i talijanskih domaćih jela, pripremljenih od svježih i domaćih sastojaka, kako biste vi i vaša obitelj uživali u svakom zalogaju, sada vam stiže na kućnu adresu.

image

Papavero se nalazi na Mlinovima

Berislava Picek/Cropix

Glavni cilj ovog projekta je svakodnevno jesti svježu hranu u kvalitetnim obrocima. Sve što trebate je napraviti prednarudžbu dan ranije od 11 do 19 sati ili nedjeljom od 11 do 19 sati za cijeli tjedan.

"Ako se odlučite za neki od naših paketa, obroke možete rasporediti kroz mjesec dana", otkriva nam vlasnica Papavera Ana Uremović Longobardi te dodaje kako će se dostava vršiti od 11 sati te će također biti moguć dogovora oko vremena dostave ili preuzimanja u restoranu.

image

Ako želite vegetarijansko jelo, i to je mooguće

Privatna arhiva

U ponudi su juhe za 4, variva za 6, glavna jela za 8 i juha s glavnim jelom za 10 eura, a jelovnik se iz tjedna u tjedan mijenja. Također, ako želite ugovoriti paket, tada su cijene:

• 10 GLAVNO JELO/VARIVO (5-5) po cijeni 60 €

• 10 JUHA + GLAVNO JELO po cijeni 90 €

• 20 GLAVNO JELO/VARIVO (10-10) po cijeni 110 €

• 20 JUHA + GLAVNO JELO po cijeni 170 €

image

Papavero jelovnik za prvu polovicu lipnja

Press

Dodatna je pogodnost što, ako vam se ne odgovara neko od glavnih jela na meniju, uvijek možete umjesto toga naručiti orecchiette pesto ili bolognese, gnocche sorrentina ili superiška salatu, a sva variva mogu biti i vege.

PAPAVERO JE I EKO FRIENDLY

"Dajemo mogućnost dostave u staklenim posudama koje osim što bolje čuvaju vašu hranu, pozitivno utječu na dobrobit okoliša. Dakle, ako se odlučite za jedan od paketa za dodatnih 15 € dobivate staklene posude koje preuzimamo prilikom svake iduće dostave", kažu nam u Papaveru.

A ne zaboravite kako u našem novom video specijalu možete od vlasnika Papavera naučiti raditi domaće gnocche i svježu tjesteninu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 13:54