NA KVATRIĆ NA KOLAČE

Slastičarnica Neka jedu kolače Ivane Čuljak od sada na novoj lokaciji, evo detalja

 @ Chu_lo_ Instagram/
Poznata slastičarka Ivana Čuljak danas je i službeno otvorila vrata svoje slastičarnice, smještene na zagrebačkom Kvatriću

Kako nam je najavila još u ožujku, Ivana Čuljak svoju je slastičarnicu iz zagrebačke Horvaćanske i A most unusual gardena sada i službeno preselila na novu adresu. Nalazi se na adresi Kamaufova ulica 22, preko puta Petrove bolnice. Kako je Čuljak napisala na svom Instagramu, sa svojom je ekipom, Antonijom Matičević i Marom Obradović, danas po prvi puta napunila vitrinu i krenula s radom.

"Vitrinu smo napunile prvim kolačima. Susjed s broja 15 je došao na kavu. Snedilje krećemo malo jače, ali ja mislim da je to to. Iako nikad nisam mislila da ću otvoriti 26.5.2023. jer nije mi neki datum (meni rođenoj 5.5.88., koja brije na te datume) stvarno mislim da smo neplanski danas otvorili vrata @nekajedukolace. Sanjaj i kad ti fali još jedan papir. Riješit će se sve", napisala je poznata slastičarka na svom Instagram profilu.

Dodala je i kako su joj u selidbi najviše pomogla braća, dizajnerica Lana Puljić sašila je pregače za osoblje, a onda je danas shvatila kako je napokon sve gotovo te kako se osjeća spremnom za otvorenje. I ono se spontano, baš kakva je i sama Čuljak, samo dogodilo.

Budući da je u Horvaćanskoj poslovala samo kao mala proizvodnja, velika joj je želja bila preseliti u veći prostor, a kako nam je svojevremeno otkrila, i na novoj adresi nudit će svoje prepoznatljive choux slastice, neke dobro poznate klasike, ali i nove slatke kreacije te kvalitetnu kavu.

"To mi je oduvijek bila želja, imati svoju malu slastičarnicu gdje ljudi dolaze na kavu i kolač. Dobro, možda kasnije uvedemo i desertna vina, to bi isto bilo lijepo. Ali, vidjet ćemo", rekla nam je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:38