Povratak chefa

Stigao je novi trailer za drugu sezonu ‘The Beara‘, najbolje tek slijedi

Glavnu ulogu sjajno tumači Jeremy Allen White

 The Bear Facebook
Nakon zatvaranja Beefa, Carmy i družina imaju velike planove za novi restoran u starom prostoru

Ovaj tjedan je FX na Twitteru objavio prvi dugometražni trailer za drugu sezonu serijala "The Bear". Za razliku od prethodnih epizoda, ova nam zapravo daje uvid u Carmyjeve planove da nakon zatvaranja Beefa otvori mjesto koje će biti samo njegovo.

Podsjetimo, radnja ove iznimno popularne serije koja se može pratiti na platformi Hulu, vrti se oko mladog, iznimno uspješnog chefa koji je karijeru gradio u najboljim fine dining restoranima na svijetu, a potom se, nakon smrti brata Michaela, vraća kući i preuzima restoran koji je do tada vodio upravo njegov problematični brat. Riječ je o svojevrsnoj zalogajnici koja nudi jednostavna jela, a koju Carmen, glavni lik kojeg igra Jeremy Allen White, želi i mora podići na novu razinu.

Unatoč financijskom dobitku koji ga je dočekao na kraju 1. sezone, trailer prikazuje Carmyja i njegovu družinu kako idu ujaku Jimmyju (Oliver Platt) tražiti još novca, koji im je potreban za opsežna renoviranja starog Beef prostora, koji planiraju pretvoriti u "odredište", zajedno s novim poslovnim modelom i "kaotičnim" jelovnikom.

Nećemo vam sve spojlati, ali istaknimo kako ćemo vidjeti više "neprilagođene" ekipe u restoranu. Bit će i nekih noviteta na koje treba obratiti pažnju: iako još uvijek ne znamo kako će se u seriju uklopiti gostujuća zvijezda, glumac i komičar Bob Odenkirk, a isječak koji prikazuje Molly Gordon i Shivu Baby nagovještaju potencijalnu romantičnu dramu u Carmyjevu životu. Ako je išta sigurno, onda je to da će biti svađe.

Druga sezona ove nagrađivane serije stiže na Hulu 22. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:21