KUHAM I ŠERAM

ŠTO SU CHEFOVI KUHALI U KARANTENI? Izgleda da je izolacija iz njih izvukla utješne recepte koje je jednostavno napraviti kod kuće!

Ako ste propustili neki od karantenskih recepata naših ponajboljih meštara u kuhinji, donosimo vam ih sve na jednom mjestu kako biste ih mogli isprobati i u svojoj kuhinji

Nije ni čudno da u izvanrednim okolnostima počnemo jesti i kuhati ono što nam je "bliže srce". Hrana je uvijek bila utočište svima onima koji ju vole i za nju žive, a upravo su jela koja smo vrlo često jeli na nedjeljnim ručkovima ili kod bake za gablec ona za koja nas vežu najdivnija sjećanja. Mnogi od ovih recepata, ako ne i svi, potvrđuju da za napraviti ukusno jelo ne trebate gomilu namirnica te da su upravo ona najjednostavnija jela i najukusnija. Ako ste propustili neki od karantenskih recepata naših ponajboljih meštara u kuhinji, donosimo vam ih sve na jednom mjestu kako biste ih mogli isprobati i u svojoj kuhinji.

MARIO MIHELJ: Kelj i faširanci

TOM GRETIĆ: Risotto Milanese

Tom Gretić

MATE JANKOVIĆ: Buncek s lećom

Lentil Soup with Crusty Bread -Photographed on Hasselblad H3D2-39mb Camera
Getty Images/iStockphoto

ANTE UDOVIČIĆ: Njoki s kozicama

Preparing fresh homemade gnocchi pasta with potatoe dough.
Getty Images/iStockphoto

MARKO GAJSKI: Pesto od mišance

MATIJA BOGDAN: Proljetna carbonara

Spaghetti carbonara on plate
Getty Images/iStockphoto

DENIZ ZEMBO: Pljukanci

Pula, 291116. 
Deniz Zembo, chef restorana u hotelu Amfitetar u Puli pripremao je jela od bakalara.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:59