DANAS U PRODAJI

Tata Špiček otkriva sve tajne špeka, a najbolji hrvatski plavci samo su dio nove Dobre hrane

 Marko Miscevic/Cropix/Cropix
Novi broj Dobre hrane naći će se na kioscima 7.veljače. Na više od 50 stranica pronađite zanimljive reportaže i sjajne recepte

Pomalo uspavanu veljaču, ipak se nadamo da smo uspjeli prikazati raskošnom i sočnom. Otkrit ćemo vam samo neke od . prekrasnih priča koje vas očekuju u novom broju najsočnijeg magazina u zemlji koji će se na kioscima naći ove nedjelje 7.veljače.

Naš stručni suradnik Zoran Šimunić Šime nagovorio je chefove Hrvoja Zirojevića i Bracu Sanjina prikažu more i planine na tanjuru. Sve naravno možete pripremiti u svom domu i isprobati nešto novo s mislima na što skorije otvorenje restorana, kad će vam i sami moći skuhati kulinarske divote.

Iza Nastasje Chiare Petrić je prilično turbulentno i produktivno razdoblje u kojem je izdala i prvu samostalnu kuharicu. Ovog puta osmislila je fine i bogate umake za tjesteninu, ali i druga jela. Teškom mukom izabrali smo favorita i to su pahuljasti gnudi s graškom, ali svakako ćemo isprobati i ostale kombinacije koje posebno vole Nastasjine djevojčice Gaia i Reia.

Uspjeli smo i otputovati! Već godinama nam fotograf Tom Dubravec priča o zanimljivom običaju bijelih maškara u Putnikovićima na Pelješcu. Njegove spektakularne fotografije dočarat će vam atmosferu koja ondje vlada za vrijeme poklada, a lokalne gospođe pripremile su nam i stara jela koja je jednostavno pripremiti.

Doista poseban dragulj broja je vodič hrvatskih plavaca Saše Špiraneca. Naime, izdvojio je 53 etikete s Pelješca koje dokazuju da vina ove sorte nikad nisu bila kvalitetnija, uzbudljivija ni veća vrijednost za novac

Ovo je naravno samo dio fenomenalnih stvari koje smo vam pripremili. Javite nam dojmove putem društvenih mreža!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 19:56