To se čekalo

U centru grada otvoren je ChiaCups Shop & CoffeeBar, preslatki točkasti kafić Filipe Sorko

 Instagram @chiacups.studio
Otkako je objavila da će otvoriti mjesto na kojem ćemo moći kupiti njezine popularne ručno rađene šalice i popiti iz njih kavu, nestrpljivo smo čekali otvorenje

Taman uoči prve nedjelje Adventa u zagrebačkoj Šenoinoj ulici na kućnom broju 22, u subotu u 9 sati otvorena su vrata dugoočekivanog kafića Filipe Sorko, koja stoji iza popularnog brenda ChiaCups.

image
Vanesa Pandžić/Cropix

VELIKU GALERIJU IZ NOVOG PROSTORA DONOSI VAM DOM I DIZAJN - POGLEDAJTE!

ChiaCups Shop & CoffeeBar, uređen u njezinom prepoznatljivom točkastom uzorku, radit će svaki dan, od ponedjeljka do petka od 7:30 do 20 sati, subotom od 9 do 20, a nedjeljom od 10 do 18. Kako smo već pisali, Filipa, koja je ručno rađene šalice počela izrađivati prije pet godina, sama je radila na uređenju novog projekta s partnerom Antunom Ružićem, akademskim umjetnikom.

"U ovaj projekt našeg prvog shopa s coffee barom odlučili smo dati sve od sebe i sve što možemo napraviti sami, tako da dane i vikende provodimo praveći lustere za prostor, šmirglajući stolice za kafić, a i pločice za šank će biti Chia handmade."

image
Instagram @chiacups.studio

Kako je vidljivo na fotografijama koje je Filipa objavila na Instagramu, novo mjesto u gradu u potpunosti je "odjeveno" u točkice. Bijela ploha posuta crnim točkicama prelijeva se sa zidova na foteljice, vaze, šalice, lustere, šank, pa čak i aparat za kavu, te će sasvim sigurno privući pažnju mnogih ljubitelja njezinog dizajna i ugodnog uređenja.

image
Vanesa Pandžić/Cropix

Dobro je znati i kako je ChiaCups Shop & CoffeeBar pet friendly pa na kavicu možete otići i sa svojim najboljim dlakavim prijateljem ili prijateljicom. Cijene su od 1,90 euro za espresso, 2,10 za machiatto, pa do 3,35 koliko košta matcha latte, odnosno 3,60 eura koliko ćete izdvojiti za chai latte. Naravno, ovdje možete kupiti i Filipine šalice koje dolaze u različitim veličinama i točkicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:34