EVO KAKO!

Učite od najboljih i priključite se online predavanjima jednog od najvećih chefova današnjice

 @reneredzepinoma Instagram/
Chef Rene Redzepi iz danske Nome pokrenuo seriju online predavanja namijenjenu zaljubljenicima u gastronomiju

Jedan od brojnih projekata koje je u svojoj karijeri pokrenuo Rene Redzepi, priznati svjetski chef s danskom adresom, nosi naziv "MAD Mondays at Home" i zvuči kao više nego koristan način stjecanja novih znanja. MAD (inače danska riječ za hranu) je pokrenuo još 2011. godine, a ovih je dana ponovno krenuo s radom. U pitanju su predavanja koja se održavaju svakog ponedjeljka i u sklopu kojih zaljubljenici u gastronomiju mogu učiti od najvećih stručnjaka. Priključiti se mogu svi zainteresirani, dovoljno je tek registrirati se putem Zoom stranice.

Ovog ponedjeljka održano je prvo "MAD Mondays at Home“ predavanje, a gost je bio glavni chef Nomine test kuhinje Mette Søberg. Tema je bila kreativnost te kako od ideje doći do realizacije. Najavljeno je kako će predavanja održati i drugi stručnjaci na području gastronomije, a sve kako bi gastronomski entuzijasti diljem svijeta vrijeme provedeno u lockdownu iskoristili što bolje i kvalitetnije.

Dobro je spomenuti i kako svi koji se priključe predavanjima, predlagati mogu i koje bi goste u sklopu MAD podcasta voljeli vidjeti. Više informacija potražite na službenoj stranici MAD-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:19