DOBRA IDEJA

Wine Spectator danas organizira vinski webinar sa Sarah Jessicom Parker

 Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia
Pridružite se prijenosu uživo na Instagram profilu prestižnog Wine Spectatora

Američki magazin Wine Spectator na svojim je društvenim mrežama najavio javljanje uživo u kojem će se urednici MaryAnn Worobiec pridružiti i glumica Sarah Jessica Parker. Kako su najavili na svojim stranicama, razgovarat će o suradnji s brendom Invivo, a live prijenos zainteresirani će moći pogledati na Instagram profilu Wine Spectatora 2. ožujka u 19 sati prema tamošnjem vremenu.

Dobro je dodati i kako je suradnja između glumice i Invivo Wines s Novog Zelanda započela još 2019. godine kada su pod nazivom Invivo X stvorili Sarah Jessica Parker Sauvignon Blanc. Istim su tim vinom iz Marlborougha osvojili brojne nagrade, jedna od kojih je prestižna titula "Best Launch of the Year" koju je dodijelio 2020 Drinks Business Awards. To im je dalo poticaj da nastave u istom smjeru pa su tako 2020. godine predstavili i Invivo X, SJP Rose.

Wine Spectator je inače jedan od najcjenjenijih američkih magazina koji posebnu pažnju posvećuje vinima i vinskoj kulturi. Godišnje izdaju 15 vrlo traženih brojeva magazina, a dodatnu popularnost u posljednjih gotovo godinu dana stekli su i razgovorima uživo s kojima su krenuli u travnju 2020. godine. Do sada su ugostili velika imena iz svijeta gastronomije poput chefova Josea Andreasa, Emerila Lagassea, Charlieja Palmera i drugih. Također, Wine Spectator je čak dvije godine za redom Restaurantu 360 Dubrovnik dodijelio prestižnu nagradu The Best Award of Excellence.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:42