Novi ledeni igrač

Za njihovim sladoledom ludi su svi u Beogradu, a sada stižu i u Zagreb, evo gdje se otvara Crna Ovca

 Instagram brenda Crna Ovca
U svojim sladoledima ne koriste umjetna bojila ni arome, a rade ih svježe na dnevnoj bazi

Nakon tužnih vijesti da se mnogima omiljena Tvornica Medenko gasi, ponovno imamo razloga za veselje jer u metropolu stiže novi igrač s metalnim posudama punima finog sladoleda. Naime, na društvenim mrežama je prije otprilike mjesec dana popularni lanac sladoledarnica Crna Ovca iz Beograda najavio da će svoju novu poslovnicu uskoro otvoriti upravo u Zagrebu.

image
Instagram brenda Crna Ovca

Njihove smo sladolede isprobali u Beogradu u jednoj od njihove četiri poslovnice u tom gradu, a oduševili su nas intenzivnom voćnosti maline, kremastom giandujom i aromatičnom pistacijom. Sladolede u Crnoj Ovci drže u takozvanim pozzettima odnosno u zatvorenim hlađenim posudama koje kupcu onemogućuju da prilikom biranja vidi sladoled, ali zato imaju brojne prednosti po pitanju njegova čuvanja. Kako bi kompenzirali za to, u Crnoj Ovci daju kupcima da na žličici probaju malo sladoleda prije nego se odluče za svoju kombinaciju okusa.

image
Instagram brenda Crna Ovca

Crna Ovca brend je koji već godinama privlači gurmane odličnim sladoledima i brojnim okusima, a osim u Beogradu, poslovnicu imaju i Novom Sadu. Pritom ističu da u svojim sladoledima ne koriste umjetna bojila ni arome, nego dvadesetak okusa koje imaju u ponudi (a do sada su ih osmislili preko 150) rade na dnevnoj bazi od kvalitetnih osnovnih sirovina.

image

Instagram brenda Crna Ovca

Iako datum otvorenja još nije službeno potvrđen, otkrili smo da će ovaj raj za obožavatelje sladoleda svoja vrata otvoriti u Martićevoj ulici koja se u posljednjih nekoliko godina pretvorila u najživlju ulicu u gradu.

image
Privatna Arhiva

Mjesto koje je Crna Ovca zauzela je nekada bio dućan sa second hand odjećom na kućnom broju 14. Kada napokon otvore, Zagreb će imati još jedno mjesto na kojem će sladoleda željni građani, ali i sve brojniji turisti, moći potražiti osvježenje i to stvarno izvrsnog okusa!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:09