GDJE ZA VIKEND?

Zagreb ljeti ne mora biti dosadan! Petkom skriveni piknik, a subotom romantičan izlazak u park

 Borut Planinc/
Produženi vikend iskoristite za uživanje, posjetite simpatičan piknik ili dragu osobu izvedite u romantičan izlazak

Ekipa koju poznajemo ponajprije zbog organizacije sjajnog Malog placa, i ovog ljeta na zagrebački Gornji grad donosi divna događanja koja vrijedi posjetiti. Svakog petka tako vas u parku Bele IV. čeka romantičan, skriveni Mali piknik, dok od ove subote kreće Le Grič, prilika za izlazak u park na posve drugačiji način, prije svega elegantan i šarmantan.

PETKOM PIKNIK UZ POZNATE SIREVE, VINA, PIVO I KOKTELE

Sredinom srpnja krenuo je Mali piknik, simpatično druženje na dekicama s pogledom na grad u gornjogradskom parku Bele IV. Osim apsolutnog odmora u opuštajućem ambijentu, ovdje uživati možete i u probranim zalogajima te pićima. Između ostalog, za svoje piknik druženje kupiti možete kozje i kravlje sireve brenda Horizont iz Koprivnice, o kojem smo nedavno pisali, a tu su i Barcode Mitra burgeri, domaće štrudle, kruh, ali i vina, kokteli te Ekipa kombucha. Budući da se Mali piknik održava samo još dva petka, do 12. kolovoza, ne propustite priliku za odlazak na čašu vina, kakav dobar zalogaj te otvaranje vikenda na malo drugačiji način.

image
Ranko Suvar/Cropix/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix/Cropix

SUBOTOM IZLAZAK U PARK, ALI NA POTPUNO DRUGAČIJI NAČIN

Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svake subote u kolovozu od 20 do 24 sata zamijenite običan izlazak neobičnim i uživajte u jednom od najljepših gradskih parkova uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina te zvukove violine, gitare i ukulela u gornjogradskom parku Grič.

Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad. Malim vizualnim i sadržajnim dodatcima Le Grič subotama navečer pretvara gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu, poštujući istovremeno njegovu povijest i ne mijenjajući znatno njegovu vizuru. Ambijent s vintage bistro kutcima i pogledom na zagrebačke krovove, ponuda s domaćim vinima i glazbeni program s violinskim koncertom zajedno stvaraju ovu posebnu romantičnu priču.

Više informacija o Malom pikniku i Le Griču potražite na Facebook stranici i Instagram profilu.

image
Borut Planinc/
image
Borut Planinc/
image
Borut Planinc/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:06