RITAM SCENE

Zatvara se Market u Tomašićevoj, a u ožujku na istoj se adresi otvara novi azijski restoran

 Privatna Arhiva/
Vlasnik Marketa Fran Ćurković objasnio nam je što stoji iza zatvaranja lokala u Tomašićevoj ulici

U prosincu 2021. godine otvoren je Market2, tada novo mjesto u Tomašićevoj koje je odskakalo od dotadašnjeg koncepta koji su vlasnici Marketa postavili u svom prvom restoranu u Gundulićevoj. Market2 radio je dobro i nudio zasitna jela po pristupačnim cijenama, a dodatan plus bio je i ugodan ambijent te uvijek pristupačno osoblje. Njihova sarma bila je odlična, a najviše smo puta ovdje ipak jeli slasnog piceka s mlincima u različitim varijantama. Ipak, kako nam je nedavno natuknuo, a sada i potvrdio vlasnik Marketa Fran Ćurković, lokal u Tomašićevoj se zatvara.

image
Privatna Arhiva/
image
Privatna Arhiva/

"S obzirom na to da vodimo dva lokala, Market i Market2, a bavimo se i drugim poslovima, sve nam je postalo previše i nismo se u potpunosti mogli posvetiti svakom projektu pa je nešto uvijek moralo patiti. Onda smo krenuli razmišljati o zatvaranju, pojavili su se kupci i sve se nekako posložilo. Na kraju smo odlučili u potpunosti posvetiti Marketu u Gundulićevoj, staviti apsolutni fokus na taj lokal i ponuditi našim gostima još više", rekao nam je Fran Ćurković.

image
Privatna Arhiva/

Dodao je i kako je plan u Marketu u Gundulićevoj proširiti ponudu predjela i deserata te stalno nuditi klasike koje ljudi vole i traže, poput primjerice, tatarskog bifteka kojeg trenutno nude na svom zimskom meniju. Također, dodao je, posvetit će se novim projektima pa je tako najavio i nove tematske večere, poput one nedavno održane na temu "Paklenog šunda".

Fran nam je otkrio kako će Market2 raditi do subote, 25. veljače, a nakon toga restoran preuzima ekipa iz Purple Monkeyja koja bi do kraja ožujka ovdje trebala otvoriti svoj restoran. Purple Monkey je inače azijski take out koji je do sada radio samo na principu dark kitchena i dostava te će im ovo biti prvi fizički restoran. Zagrebačkoj publici poznati su po jelima kao što su katsu piletina, pržena riža, gyoze i kung pao te, prije svega, čestim akcijskim ponudama na dostavnim servisima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:10