NAKON GODINU DANA

Zatvara se popularno mjesto za kavu i trgovina domaćih proizvoda na Knežiji

 Privatna Arhiva/
Lokal market&bar bio je tržnica, trgovina i kafić u jednom, a otvoren ostaje još nepunih mjesec dana

U ožujku prošle godine Knežija je postala bogatija za mjesto koje je instantno privuklo one željne domaćih proizvoda i nove terase za ispijanje prve jutarnje ili popodnevne kave s ekipom – na adresi Davorina Bazjanca 11 otvoren je Lokal market&bar. Kako smo pisali po otvorenju, u pitanju je zapravo bilo mjesto koje je objedinilo tržnicu, trgovinu i kvartovski kafić pa ste tako ovdje mogli kupiti kruh iz Korice, mliječne proizvode malih proizvođača, voće i povrće, domaće mlince, tjesteninu, umake, naručiti meso s malih OPG-ova, a za vrijeme blagdana radili su i svoje plate te različite tematske pakete. Nerijetko smo ovdje dobili i sugestije za pripremu pojedinog jela, posebice kada je u pitanju bilo svježe meso, a kupovali smo i Kroštulinu pincu te se vraćali po popularne američke krafne s pistacijom iz Špatule. S obzirom na to da je Lokal market&bar zbilja bio korisno, a u isto vrijeme simpatično mjesto, prava je šteta što se sada zatvara. Naime, na svojim su društvenim mrežama objavili kako je njihovom poslovanju došao kraj te kako s početkom listopada prestaju s radom.

"Dragi prijatelji, susjedi, gosti, kupci,

Teška srca vas obavještavamo da je našoj lokalnoj priči došao kraj - Lokal market&bar radit će još ovaj mjesec, a 1.10. zatvaramo. Hvala vam na podršci i povjerenju koje ste nam dali, nadamo se da smo ih opravdali. Posjetite nas još ovaj mjesec, dođite po najdraži domaći proizvod, kavicu, cijeđeni sok ili čašicu rakije i razgovora, bit će nam drago", napisali su u objavi na svom Instagram profilu.

Osim mjesta s domaćim proizvodima ozbiljno dobrih malih proizvođača, Lokal market&bar tako će tek još nepunih mjesec dana biti i jedan od omiljenih kvartovskih kafića sa simpatičnom terasom pa svakako, dok su još otvoreni, svratite ovdje popiti kavu i pojesti kakav brzinski doručak, doživite prijateljsku atmosferu i saznajte sve o tulumu pred zatvaranje koji su također najavili na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 10:10