Dašak Istre!

BLOGERSKA VILICA U ISTRI: Pravi istarski pandišpanj sa smokvama!

 Zvonimir Ferina
Nema boljeg načina kako okusiti Istru od pripreme istarskog pandišpanja!

Naša blogerica Kasandra, inače autorica bloga Forking Croatia, je priznala kako nikada do sada nije posjetila Istru i kako je za nju taj dio Lijepe naše bio potpuna nepoznanica. Nakon što ju je ove godine posjetila, ostala je oduševljena i odlučila pripremiti pravi istarski recepti, ukusni pandišpanj sa smokvama. Odlučite i vi dašak Istre dovesti u svoj dom i pripremite ovaj autohtoni desert!

Zvonimir Ferina

Trebat će vam:

8 jaja
8 žlica šećera
8 žlica brašna
dvije žlice domaćeg prošeka
1 prašak za pecivo
1 vanilin šećer
korica naranče i limuna
150 grama suhih smokava

Zvonimir Ferina

Cijeli recept pročitajte OVDJE!

Zvonimir Ferina

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 08:35