Gusta juha od rikole i graška s fetom

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 25 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 1 l pilećeg ili povrtnog temeljca
  • 1 luk, sitno sjeckan
  • 2 fete pancete
  • 200 g rikole
  • 500 g smrznutoga graška
  • 100 g feta sira, narezanog na kockice
  • 2 jušne žlice zobenih pahuljica

Priprema

1. korak

Grašak skuhajte u temeljcu zajedno s pancetom i zobenim pahuljicama. U zdjeli

za juhu, na malo maslinova ulja, pirjajte luk pa kad omekša dodajte rikolu. Kad se opusti ulijte grašak s temeljcem i pancetom. Sve usitnite štapnim mikserom, dodajte papar prema ukusu pa poslužite s kockicama fete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:10