Trebat će vam:
- 1 luk
- 2 mrkve
- 2 konzerve slanutka
- 2 para kobasica
- 2 krumpira
- peršin ili vlasac
- 2 žličice crvene mljevene paprike
- prstohvat kumina
- sol i papar
- ulje
Priprema:
Na ulju najprije pirjajte sitno nasjeckani luk, a kada poprimi boju, dodajte narezanu mrkvu i krumpir. Narežite ih na veličinu koju želite, ali neka svi komadići budu jednaki. Pirjajte pet minuta pa dodajte kobasice narezane na kolutiće. Začinite crvenom mljevenom paprikom i kuminom te podlijte vodom (ili temeljcem ako ga imate). Pustite da se krčka 20-ak minuta. Dodajte slanutak koji ste isprali, po potrebi dodajte vode i kuhajte još 10 minuta. Na kraju umiješajte svježi sitno nasjeckani peršin ili vlasac. Poslužite uz krišku kruha.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....