LAGANI LJETNI RUČAK

Kupus i breskve su dobar par, dodajte im feta sir, rajčice, slanutak i mentu i napravite salatu

 Marko Miscevic/Cropix
Naša Slavica Šagolj napravila je ljetnu salatu od naizgled nespojivih sastojaka koji ovdje sjajno funkcioniraju
Naša Slavica Šagolj napravila je ljetnu salatu od naizgled nespojivih sastojaka koji ovdje sjajno funkcioniraju

Trebat će vam:

manja glavica crvenog kupusa

500 g breskvi

100 g feta sira

šaka svježe mente

150 g rajčice

2 krastavca

150 g slanutka

parmezan

maslinovo ulje

sol i papar

aceto balsamico krema

Priprema:

Prije posluživanja sve sastojke narežite. Kupus naribajte na ribež. Breskve narežite na kriške, rajčicu na četvrtine, a krastavac na kolutove. Na dno posude stavite kupus i slanutak te zatim dodajte sve ostalo povrće. Na kraju posložite breskve i parmezan te začinite solju i maslinovim uljem. Na kraju dodajte nekoliko kapi aceto balsamico kreme i oprane listiće mente.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2025 15:49