LAGANI LJETNI RUČAK

Kupus i breskve su dobar par, dodajte im feta sir, rajčice, slanutak i mentu i napravite salatu

 Marko Miscevic/Cropix
Naša Slavica Šagolj napravila je ljetnu salatu od naizgled nespojivih sastojaka koji ovdje sjajno funkcioniraju

Trebat će vam:

manja glavica crvenog kupusa

500 g breskvi

100 g feta sira

šaka svježe mente

150 g rajčice

2 krastavca

150 g slanutka

parmezan

maslinovo ulje

sol i papar

aceto balsamico krema

Priprema:

Prije posluživanja sve sastojke narežite. Kupus naribajte na ribež. Breskve narežite na kriške, rajčicu na četvrtine, a krastavac na kolutove. Na dno posude stavite kupus i slanutak te zatim dodajte sve ostalo povrće. Na kraju posložite breskve i parmezan te začinite solju i maslinovim uljem. Na kraju dodajte nekoliko kapi aceto balsamico kreme i oprane listiće mente.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:44