Sočni tuna-tost
Trebat će vam:
4 do 6 kriški kruha za tost
1 konzerva tune (u vlastitom soku, ocijeđena)
1 do 2 rajčice (narezane na tanke kolutove)
100 g sira po izboru (trapist, cheddar ili mozzarella, narezani)
2 žlice majoneze ili kremastog sira (po želji)
sol i papar
maslac za premazivanje kruha
Priprema:
Premažite kriške kruha s malo maslaca s vanjske strane. U zdjeli pomiješajte ocijeđenu tunu s majonezom ili kremastim sirom, posolite i popaprite po ukusu. Na nepremazanu stranu kruha stavite sloj tune, zatim kolutove rajčice i narezani sir. Poklopite drugom kriškom kruha, maslom okrenutom prema van. Tostirajte sendviče u tosteru ili na tavi na srednje jakoj vatri 3-5 minuta sa svake strane, dok kruh ne postane zlatno-smeđ i hrskav, a sir se ne rastopi.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....