Ne možeš ga se zasititi

Ovako pripremljen ‘sladoled‘ od jagoda bolji je od bilo kojeg iz trgovine ili slastičarnice

 Instagram @littlefatboyfrankie
A toliko je jednostavan za pripremu da ćete ga poželjeti ponoviti sutra, i prekosutra, i dan poslije...

Jagoda još malo neće biti u ponudi na tržnicama i u trgovinama, ali to ne znači da u slatkim crvenim bobicama ne možemo uživati i izvan sezone. Ovo je jedan od onih recepata zbog kojih ćete poželjeti zamrznuti čim više jagoda kako biste u njihovom okusu uživali i kad ih više ne bude za kupiti, a toliko je jednostavan za pripremu da biste ga mogli jesti baš svaki dan, naravno, ako to želite.

Još kad ga probate, pa se i sami uvjeriti kako je bolji od bilo kojeg koji možete kupiti u trgovini ili slastičarnici jer ne sadrži bojila i umjetne arome, ovaj će vas "sladoled" kupiti za sva vremena. Najbolje je što vam za njega treba samo nekoliko sastojka!

image
Instagram @littlefatboyfrankie

To su jagode - zamrznute, kondenzirano mlijeko, mljeveni ili usitnjeni kikiriki i crni sezam. Od alata,ne trebaju vam skupi kuhinjski roboti ili poluprofesionalni aparati za sladoled, već vam treba samo običan kuhinjski ribež.

Isprobajte sladoled od jagoda od samo tri sastojka!

Upravo je na tom receptu ili bolje rečeno ideji jedan korisnik društvene mreže Instagram "zaradio" gotovo 650 tisuća lajkova. Pa pogledajte i isprobajte, toliko je lak da bi ga i djeca mogla sama napraviti.

Njegov recept možete pogledati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:12