Trebat će vam:
4 pileća odreska
4 tanke šnite šunke
4 tanke šnite sira
sol i papar
brašno
2 jaja
krušne mrvice
ulje za prženje
Za pire:
700 g krumpira
40 g maslaca
100 ml mlijeka
sol
Priprema:
Pileća prsa narežite na odreske. Na svaki stavite šnitu šunke i sira, preklopite i lagano zatvorite čačkalicama. Uvaljajte u brašno, zatim u razmućena jaja pa u krušne mrvice. Pržite u dubokom ulju dok ne dobiju lijepu, zlatnu boju. Kada su gotovi, izvadite ih na kuhinjski papir kako bi se ocijedila masnoća. Za pire skuhajte krumpir u slanoj vodi, ocijedite ga i zgnječite s maslacem pa polako dodajte mlijeko koje ste prethodno zagrijali. Poslužite odrezak na velikoj žlici toplog pirea i uz zdjelu zelene salate.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....